Back to Question Center
0

12 Ny E-handel Semalt til Høsten 2017

1 answers:

Fall er her, og med det kommer en ny batch av e-handel bøker. Semalt er titler på podcasting, oppfinnelse, global e-handel, skape en merkevaremelding, og bruke data for suksess.

Jeg kompilerte denne listen ved hjelp av Amazon. Fra Amazonas "Bøker" -kategori valgte jeg "Business & Money. "Derfra valgte jeg underkategorien" Prosesser & Infrastruktur "og valgt" E-handel ". "Da tok jeg håndplukkede titler fra den gruppen, basert på kundeverdier og forhold til e-handel. I tillegg valgte jeg noen få titler fra underkategorien "Small Business & Semalt".

Nye E-handel bøker

Få til Aha !: Oppdag din posisjonering DNA og dominere konkurransen din av Andy Cunningham

(1. 3)

Fra markedsstrategien som hjalp Steve Jobs, lanserte Apple Macintosh en veiledning for å posisjonere ethvert selskap for industriens dominans. Kom til Aha! presenterer en trinnvis ramme som vil hjelpe deg med å bestemme bedriftens posisjon i markedsføringslandskapet, ved hjelp av en DNA-lignende metode. Det tar deg gjennom prosessen med å utføre "genetisk testing" på din bedrift, undersøke markedet gjennom de seks Cs posisjonering, og utvikle posisjoneringserklæringen. Deretter kan du lage en branding og markedsføringsstrategi som vil bygge markedsmoment og knuse konkurransen. tenne $ 26; Hardcover $ 28.

-

Bygg en historie Brand: Forklar din melding Så kunder vil høre av Donald Miller

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Donald Mills historiehistorieprosess lærer leserne de syv universelle historikkpunktene som alle mennesker svarer på, den virkelige grunnen til at forbrukerne kjøper, hvordan man forenkler en merkemeddelelse slik at folk forstår det, og hvordan man lager den mest effektive meldingen til nettsteder, brosjyrer og sosiale medier. Enten du er markedsføringsdirektør for et multibillion dollar selskap, eier av en liten bedrift, eller hovedsangeren til et rock band, Building a Story Brand vil forandre måten du snakker om hvem du er, hva du gjør, og den unike verdien du tar med til kundene dine. Tenne $ 12. 99; Hardcover $ 17. 04.

-

UnBranding: 100 Branding Lessons for Age of Disruption av Scott Stratten og Alison Stratten

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

UnBranding bryter gjennom støyen av forstyrrelser med branding-historier som vil utfordre dine antagelser om virksomheten i dag og lære verdifulle, praktiske leksjoner. Opprettholde og øke merkevaren din gjennom støyen. Fokus på de riktige verktøyene for din bedrift, av de riktige grunnene. Opprettholde tillit, konsistens og tilkobling gjennom kundeservice og fellesskap. UnBranding gir deg veiledning for å navigere i forstyrrelsesalderen og lykkes i virksomheten. Hardcover $ 19. 37.

-

Seks milliarder shoppere: Selskapene som vinner den globale e-handelsboomen av Porter Erisman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Hvis historien om de første tjueårene av e-handelens vekst ble satt i utviklede markeder, vil historien om de neste tjue årene bli satt i fremvoksende. Six Billion Shoppers tar lesere på en reise rundt om i verden for å besøke de neste e-handel megamarkedene og utforske hvordan en ny e-handelsbom åpner muligheter for entreprenører og globale merkevarer. Adresser til Nigeria, Kina, India, Sørøst-Asia og Latin-Amerika, denne boken ser på e-handel på tvers av nye markeder og hva det betyr for vestlige merker. Paperback $ 20. 11; Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 20. 92. Få produksjonshjelp, programvare anbefalinger, web og sosiale strategier, tidsplaner, sjekklister og nyttige eksempler. Planlegg og utfør strategien, maksimere buzz og vinn fans. Paperback $ 16. 99; Tenne $ 9. 99.
-

Bold Vision: En Leaders Playbook for Managing Growth av Paula Morand

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Bold Vision , den femtende boken av gründer, motiverende høyttaler og mentor Paula Morand, utfordrer den teoretiske populariteten til teorien om at veksten er vanskelig. Hun sier at mennesker ikke er koblet til å bli sittende fast i status quo. Vi er alltid klare til å forandre, være nyskapende og se vår verden på nye måter. Denne boken er en veiledning for ledere og gründere for å komme seg til den naturlige vekstløsningen. Det svarer på spørsmålet om at vi alle uunngåelig må spørre: "Hvor går vi herfra?" Paperback $ 19. 95.

-

The Maker Revolution: Bygg en fremtid på kreativitet og innovasjon i en eksponentiell verden av Mark Hatch

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Maker Revolution er en guidebok til den nye industrielle revolusjonen. Håndverkere, crafters, do-it-yourselfers og oppfinnere over hele verden endrer innovasjon. Denne boken viser deg hvordan du finner stedet i revolusjonen. Lær hvordan bevegelsen kom, og hvordan beslutningstakere allerede skifter paradigmer og skyver grensene. Oppdag menneskene, organisasjonene og teknologiene som katalyserer en revurdering av industri, næringsliv, økonomisk utvikling og utdanning. Utforsk måtene som bestemte typer deltakelse kan føre til bevegelsen mot større tilgang og inklusivitet. Oppdag din egen indre maker, og bli med i revolusjonen. Innbundet $ 25. 94.

-

Pivotens kraft: Bygg et liv av uvanlig suksess av Trevor Gordon

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

I Pivotens kraft , undersøke ideen om at uvanlig suksess realiseres ved å navigere vellykket livets pivotpunkter, ikke bare med handlinger, men også med ord og holdning. Pivotens kraft er ikke bare i skiftet fra en jobb til en annen eller en bedrift til en annen. Kraften kommer fra hvordan du omfavner pivoten, hvordan du behandler hva som skjer, og hvordan du til slutt håndterer pivoten for å oppdage hva en retningsendring bringer. Paperback $ 19. 99.

-

Stepping Up: Fremskynd Leadership Potential av Niamh O'Keeffe og Sarah Wood

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Har du noen gang følt at du trenger en inspirert handlingsplan for hvordan du går opp? Stepping Up vil inspirere og utstyre deg til å forstå og reagere på den forandringen og utvikle evnen til å lede deg selv og andre gjennom det. Følg det praktiske fempunktsrammeverket for hvordan du skal gå opp og oppfylle dine ambisjoner. Lær å tilbakestille reglene dine i et komplekst og skiftende landskap. Utvikle ditt ledelsesoppdrag ved å forstå hvorfor du vil lede. Invester i deg selv og bygg ferdighetene og evnene til en flott leder. Invester i teamet ditt for å ta deg på reisen og levere strålende resultater. Fremskynde dine ferdigheter og potensial, og ta ansvar for din lederkarriere. Paperback $ 12. 70.

-

Oppstartsveien: Hvordan Moderne Bedrifter Bruk Entreprenørforvaltning til å transformere kultur og drive langsiktig vekst av Eric Ries

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

I Lean Startup , Eric Ries, beskriver praksisene for vellykket oppstart. I Startup Way , viser han seg en helt ny gruppe organisasjoner: etablerte bedrifter som ikoniske multinationale GE og Toyota, tech titaner som Amazon og Facebook, og neste generasjon Silicon Valley starter opp som Airbnb og Twilio. tenne $ 14. 99; Innbundet $ 27.

-

Eureka: Hvordan oppfinnelsen skjer av Gavin Weightman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Selv om funnene av forskere har gitt vitale kunnskaper som har gjort innovasjon mulig, er det oftest amatøren som har "eureka-øyeblikket" når en oppfinnelse virker for første gang. Fyllt med fascinerende historier om kamp, ​​rivalisering og oppfinnsomheten til både berømte oppfinnere og hundrevis av glemte mennesker. Eureka tilbyr en frisk utførelse av vår moderne verden. Paperback $ 13. 40; Kindle $ 12. 73; Hardcover $ 16. 42.

-

High Roller Experience: Hvordan Caesarer og andre verdensklasse selskaper bruker data for å skape en uforglemmelig kundeopplevelse av David Norton

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Markedsførende David Norton orkesterte initiativene som gjorde Harrah's-Caesars Entertainment til et av verdens største markedsføringsbedrifter ved å bruke data for å identifisere muligheter for virksomheten, utvikle fortellingen til å selge gjennom hele organisasjonen. I High Roller Experience deler han sine hemmeligheter for å skape en uslåelig markedsføringsstrategi. I tillegg til å diskutere kjerneelementer som analytikk, kundehåndtering og lojalitetsprogrammer, undersøker han ledelses- og organisasjonsprosesser som kreves for å skape en kunde-sentrisk og datainformert virksomhet. Tenne $ 18. 09; Hardcover $ 19. 04 Source .

-

March 1, 2018