Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert - Hva du trenger å vite om en web crawler

1 answers:

En søkemotor crawler er et automatisert program, skript eller program som går over World Wide Web på en programmert måte for å gi oppdatert informasjon til en bestemt søkemotor. Har du noen gang lurt på hvorfor du får forskjellige sett med resultater hver gang du skriver de samme søkeordene på Bing eller Google? Det er fordi nettsider lastes opp hvert minutt. Og etter hvert som de lastes opp, går webkryptere over de nye nettsidene.

Michael Brown, en ledende ekspert fra Semalt , forteller at web crawlere, også kjent som automatiske indeksører og webspider, jobber med forskjellige algoritmer for forskjellige søkemotorer. Prosessen med webkryping begynner med identifisering av nye nettadresser som bør besøkes, enten fordi de nettopp har blitt lastet opp eller fordi noen av deres nettsider har nytt innhold - electronic christmas presents for girls. Disse identifiserte nettadressene er kjent som frø i søkemotoren.

Disse nettadressene blir etter hvert besøkt og besøkt avhengig av hvor ofte nytt innhold lastes opp til dem og retningslinjene som styrer edderkoppene. Under besøket blir alle hyperkoblingene på hver av nettsidene identifisert og lagt til i listen. På dette punktet er det viktig å si klart at forskjellige søkemotorer bruker forskjellige algoritmer og retningslinjer. Dette er grunnen til at det vil være forskjeller fra Google-resultatene og Bing-resultatene for de samme søkeordene, selv om det også vil være mange likheter.

Webbrowsere gjør store jobber som holder søkemotorer oppdatert. Faktisk er jobben sin veldig vanskelig på grunn av tre grunner nedenfor.

1. Volumet av nettsider på internett til enhver tid. Du vet at det er flere millioner nettsteder på nettet, og flere blir lansert hver dag. Jo mer volumet av nettsiden på nettet, desto vanskeligere er det for crawlere å være oppdatert.

2..Tempoet på hvilke nettsteder som blir lansert. Har du noen ide om hvor mange nye nettsteder som lanseres hver dag?

3. Frekvensen hvor innhold endres selv på eksisterende nettsteder og tillegg av dynamiske sider.

Dette er de tre problemene som gjør det vanskelig for webspiders å være oppdatert. I stedet for å gjennomsøke nettsteder på først til mølle, prioriterer mange nettpinnedører nettsider og hyperkoblinger. Prioriteringen er basert på bare 4 generelle søkemotor-robotsøkeprogrammer.

1. Utvalgspolitikken brukes til å velge hvilke sider som lastes ned for gjennomsøking først.

2. Politikk typen for å besøke brukes til å bestemme når og hvor ofte nettsider blir revidert for mulige endringer.

3. Parallelliseringspolitikken brukes til å koordinere hvordan crawlere distribueres for rask dekning av alle frøene.

4. Høfthetspolitikken brukes til å bestemme hvordan nettadresser gjennomsøkes for å unngå overbelastning av nettsteder.

For rask og nøyaktig dekning av frø, må robotsøkeprogrammer ha en flott kravlingsteknikk som tillater prioritering og innsnevring av nettsider, og de må også ha høyoptimalisert arkitektur. Disse to vil gjøre det lettere for dem å krype og laste ned hundrevis av millioner nettsider om noen få uker.

I en ideell situasjon blir hver nettside hentet fra World Wide Web og tatt gjennom en multi-threaded downloader, hvorpå websidene eller nettadressene er i kø før de overføres via en dedikert planlegger for prioritet. De prioriterte nettadressene blir tatt gjennom multi-threaded downloader igjen, slik at metadata og tekst lagres for riktig gjennomsøking.

For tiden er det flere søkemotor edderkopper eller crawlere. Den som Google bruker, er Google Crawler. Uten nett edderkopper, vil resultatene for søkemotorene enten returnere nullresultat eller foreldet innhold siden nye nettsider aldri vil bli oppført. Faktisk vil det ikke være noe som nettbasert forskning.

November 29, 2017