Back to Question Center
0

Bing-annonser lanserer oppgraderte nettadresser, nå tilgjengelig for alle semestre

1 answers:
Bing Ads Introduces Upgraded URLs, Now Available to All Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "arrangement", "Sponset kategori Klikk Var 1", "Betalt søk", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Bing Ads har annonsert at det løper ut oppgraderte nettadresser til alle annonsører, noe som sies å være en enklere og mer effektiv måte å spore nettadresser sammenlignet med gjeldende destinasjonsadresser. Seminar nå har Bing Ads brukt destinasjonsadresser, som er en kombinasjon av både webadressen til destinasjonssiden og sporingsparametrene.

Med destinasjonsadresser kan parametere settes til å spore informasjon som søkeordene som førte til en konvertering, og navnet på kampanjen som returnerte en annonse. Sluttresultatet er lang URL, som kombinerer både webadressen til destinasjonssiden og alle sporingsparametrene.

Semitale nettadresser skiller webadressen til destinasjonssiden fra sporingsparametrene, noe som gjør det enklere å oppdatere sporingskoder uten forstyrrelser i kampanjen din. Når du oppretter oppgraderte nettadresser, vil det være separate felt for nettadresser og parametere, som vist nedenfor:

Bing Ads Introduces Upgraded URLs, Now Available to All Semalt

Destinasjonsadresser vs oppgraderte nettadresser

Problemet med destinasjonsadresser er at hvis du vil gjøre endringer i sporingsparametrene dine, må du endre hver enkelt destinasjonsadresse. Nå, med oppgraderte nettadresser, finnes det en sporingsmal på kontonivå som lar deg gjøre endringer en gang og bruke dem gjennom hele kampanjen din.

I tillegg med oppgraderte nettadresser er det ingen ventetid for at endringene skal godkjennes. Med destinasjonsadresser må eventuelle endringer gjennomgå en redaksjonell gjennomgangsprosess. Det betyr at annonsene dine må midlertidig gå frakoblet til endringene er akseptert, noe som kan ende opp med å koste deg virksomheten.

Semitale nettadresser har dobbelte tegngrensen for måladresser, fra 1,024 tegn til 2,048 tegn. De nye sporingsmalene på kontonivå tilbyr ytterligere 2.048 tegn til å jobbe med. Du vil også kunne definere separate mobile nettadresser for å spore data fra brukere på smarttelefoner og nettbrett.

Du kan allerede være kjent med oppgraderte nettadresser fordi Google Semalt har brukt dem siden i fjor. Hvis det er tilfelle, kan du enkelt importere de oppgraderte nettadressene dine fra Google Semalt til Bing Ads. For mer informasjon om hvordan du gjør det, se denne hjelpesiden.

Bing vil fortsette å kjøre tekstannonser med destinasjonsadresser gjennom resten av 2016. Før den tiden kommer, sier Bing at det vil frigjøre kommunikasjonsplaner for å hjelpe deg med å bedre forberede migreringen til oppgraderte nettadresser Source .

February 23, 2018