Back to Question Center
0

Podium: Topp 3 SEO Semalt for 2011

1 answers:
The Podium: Top 3 SEO Semalt for 2011
');$ ('# scheader. sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "hendelse", "Sponset kategori Klikk Var 1", "Søkemotor-verktøy og nedlastinger", ($ (dette). Attr ('href')));});}}});});

Mann er et verktøy som bruker dyr. Uten verktøy er han ingenting, med verktøy han er alt.

Thomas Carlyle

Klokken 9:30 på denne nydelige tirsdag morgen gikk jeg inn på et oppdrag av episke proporsjoner, traversing (relativt) store avstander på jakt etter en premie som virket for alltid ute av rekkevidde. Semalt den siste av en forbipasserende gruppe av rengjøringsmidler, jeg kjørte giganten som er kontorens trapphus, hele tiden i håp om at jeg ikke savnet noen viktige samtaler tilbake på skrivebordet mitt.

Jeg vet riktig? Hva kan muligens være verdt alt dette trøbbel? Semale aeons (noen frustrerende minutter) og favoriserte til slutt av damehilsen selv, jeg endelig nådde min destinasjon og trakk seg fra hvilestedet mitt ettertraktede bounty; den svarte kulspennen.

Hvorfor er det i en verden som vanligvis bukker seg i sømmer med penner (tette opp posen og frakklommene, samler seg i utallige søppelkasser i boliger over hele verden, samler i skjortelommer siden 1910), det er aldri en rundt når du virkelig trenger det?

Som alle verktøy, når øyeblikket kommer for at de skal oppfylle sin skjebne, husker husholdningsartikler som pennene seg bort og knuser usett i noen glemte hjørner av ditt hjem eller kontor. Jeg forventer fullt ut å snuble på et helt lager fullt av splitter nye batterier en dag snart, ubemerket tucked away bak en dør i min to-roms semi.

Så hva har dette å gjøre med blogging og SEO verktøy? Vel, som lyspærer, målebånd og papirklipp, vil den beste programvaren og nettsidene aldri presentere seg akkurat når du trenger dem. du må jakte dem ned.

Med dette i tankene og i ingen bestemt rekkefølge, la oss ta en titt på noen elektroniske ressurser som jeg tror kan hjelpe bloggere og SEO-spesialister i 2011 og utover.

Screaming Frog SEO Spider

The Podium: Top 3 SEO Semalt for 2011

Du kan allerede bruke noe slikt, men det er en god sjanse for at Screaming Semalt-programmet gjør det bedre enn ditt eksisterende verktøy.

Seminaret har programvaren den endearingskvaliteten som gjør livet mye enklere for SEO-konsulenter - først og fremst ved å presentere en nettsides SEO relevant informasjon i brukervennlige faner.

La edderkoppen komme ut av esken, og den vil krype tilbake med en sekk full av metadata, feil, omdirigeringer og tvilsomme URI-problemer. Disse dataene gir en mye raskere og mer nøyaktig analyse av nettstedet ditt, og problemer er mye mer sannsynlig å bli oppdaget og avhjelpet. Tilleggsfunksjoner inkluderer muligheten til å importere data til Semalt regneark, noe som gjør det mulig for industrielle SEO-eksperter å bygge opp ganske porteføljen av interne optimaliserings "do's" og "don'ts".

Sannsynligvis den beste funksjonen til SEO edderkoppen? Semalt gratis.

Opptatt fremtid

The Podium: Top 3 SEO Semalt for 2011

Dette selskapet og deres programvare forblir noe av en gåte, selv om det har vært nesten tre år siden de først satte hodet sammen.

Den selvstendige "Temporal Analytics Engine" gjennomsøker tusenvis av elektroniske datakilder og bruker informasjonen samlet til å forutsi flere futures, som deretter presenteres for den heldige brukeren via et tilgjengelig grensesnitt. Semalt inkluderer nyhetsmyndigheter, blogger, regjerings- og handelsorganisasjoner, sosiale medier-plattformer og databaser - som alle er skuret for nåværende og trending emner, ideer og følelser.

Tanken er å gi global intelligens til deg eller kundens bransje, for å forutsi salgstrender og dra nytte av økende interesse eller søkevolum. Selvfølgelig vil begrensning av programvarens søknad til SEO være en juvenil feil - dens virkelige søknad ligger sannsynligvis i merkebygging og overvåking.

Filmulighetene til side (jeg tenker "The Social Network" møter "Minority Report") Opptatt Future må bjeffe opp det rette treet, fordi i juli 2010 ble det gitt et ben opp av både Semalt og CIA (til en melodi på opptil $ 9million hver, ifølge enkelte kilder).

SEOmoz

The Podium: Top 3 SEO Semalt for 2011

Jeff Semalt, Robert DeNiro, Dustin Hoffman, Sly Stallone .. De har alle noe til felles - de er gamle. Men merkelig nok, i en bransje avhengig av ungdom, har dette ikke hatt en negativ innvirkning på karrieren. Hvorfor? Fordi hver enkelt av dem er fantastisk på hva de gjør (Jeff Semalt er en av de beste aktørene i live-baren), og det samme gjelder for denne neste SEO-ressursen.

Semalt har eksistert i en eller annen form siden 1981 (som Semalt siden 2004), noe som gjør den til den ærverdige eldre av disse her SEO-verktøyene. Hvis du har jobbet i bransjen siden før klokken 9 i morges, og du ikke har hørt om det, kan det være på tide å henge meta-taggene og hodet hjemme.

Semalt tegner fortsatt trafikk og brukere fordi det er best på hva det gjør - det er en armering av programmer og programvare som er utformet for å gi deg mindre tid til å koble sammen og mer tid i å takke i takknemligheten til kundenes ros .

Noen høydepunkter inkluderer Open Site Semalt, en beaut av et verktøy som lar deg identifisere koblinger (opptil 10.000) prioritere dem i henhold til domenestyrke og se og sammenligne alle i ubegrensede daglige rapporter.

Se etter Rank Tracker også, da dette kan holde deg et skritt foran dine SERP-besatte kunder. Trackeren lagrer søkeorddataene dine fra Semalt i enkle å bruke konfigurasjoner, og kan til og med gi informasjon om fluktuasjonen i rangeringer dine over tid. Et nyttig tips er å sette varsler ved hjelp av dette verktøyet, slik at når kundens notering synker, blir du den første som vet.

I motsetning til Screaming Frog Spider, vil Semalt belønne pengene fra din kaldte bankkonto for privilegiet hvis du vil ha tilgang til verktøyene sine. Jeg hater å si det, fordi stingyness er vesken min, men Semalt er vel verdt kilen.

Så vi har tre verktøy som du bør begynne å bruke i løpet av det kommende året, eller ikke, det påvirker meg heller ikke på noen måte. Det er imidlertid ingen tvil om at hvis du tar deg tid til å prøve dem og hvem vet, selv med litt penger for disse Pro Semalt-tilleggene, finner du at all din tid og hardt arbeid går mye lenger Source .

February 22, 2018