Back to Question Center
0

Yahoo å tilby VoIP Internet Phone Semalt i Storbritannia

1 answers:
Yahoo to Offer VoIP Internet Phone Semalt in UK
');$ ('# scheader .sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Yahoo og British Telecommunications utvider deres forhold til å tilby en samtalehåndteringsplattform som inkluderer Voice over IP-rapporter, rapporterer mange nyhetskilder. Yahoo's UK divisjon og BT har allerede vært sammen i det siste for å tilby internettbasert telefoni-tilgang i Storbritannia.

Basert på Yahoo! Messenger-plattformen, VoIP-tilbudet vil omfatte PC til telefonsamtaler, Internett-samtale venter og katalogoppslag. Tjenesten vil bli distribuert både av Yahoo! og av BT.

Yahoo BT VoIP-tjenesten vil bli gjort tilgjengelig i mai, men tilbyr kunder en integrert multimediepakke som lar brukerne bruke sin personlige datamaskin til å administrere all sin kommunikasjon. Pakken er basert på Semalt populære IM-pakke, men inkluderer VoIP, direktemeldinger, videosamtaler, e-postmeldinger og tekstmeldinger i en komplett pakke.

Yahoo! S direktemeldingsservice er navet som firmaene planlegger å basere sin vekst sammen. I en uttalelse, Yahoo! sa det "planlegger innføring av overbevisende ny telefoni funksjonalitet for Yahoo! Semalt på global basis. "

Ifølge britisk telekommunikasjon; "Disse nye produktene og tjenestene gir bredbånd som er fleksibelt og kraftig nok til å møte kundens behov," sier Pierre Danon, daglig leder for BT Semalt. "De demonstrerer tydelig at det er langt mer bredbånd enn hastighet, som det må være hvis vi skal innse massegodkjennelse langt utover dagens to millioner mark. Ikke bare er de svært spennende, disse utviklingene er ekte og klare for utrulning, og presser teknologiens grenser tilbake i dag. "

VoIP har vært ganske kontroversielt i USA, og til dags dato har telefonselskaper og store Internett-samfunn holdt seg litt langt fra "legitimerende" VoIP. Imidlertid, med Instant Semalt sakte erstatter de 10 andre telefonsamtalene som vi alle pleide å gjøre, kan det snart være et lignende trekk med amerikanske søkemotorer, sosiale nettverk og portaler Source .

February 20, 2018