Back to Question Center
0

Hvordan bygger jeg kvalitet tilbakekobler på riktig måte?

1 answers:

Du må bygge kvalitet tilbakekoblinger, da de utvilsomt er blant de store bygningsbloggene som gjør hele grunnlaget for en god SEO. Selvfølgelig er det mange forskjellige faktorer som Google bruker til å ta en rangeringsbeslutning for hver nettside på Internett. Og det er tusenvis av gode innholdsposter publisert hver dag, men uten å bli støttet med organiske tilbakekoblinger blir hele prosessen verdt ingenting.

Så før noe annet, bør du aldri kaste bort din tid og krefter bare for å få så mange koblinger som mulig. Det vil ikke virke. Videre kan du også få problemer med at webområdet ditt rangerer med Google-straffer. Derfor vil du bedre konsentrere deg om kvaliteten, i stedet for bare kvantitet. Her er hvordan du kan bygge kvalitet tilbakekoblinger på den riktige måten - bare å følge de beste metodene som brukes av de ledende SEO-byråer og optimaliseringsleverandører. Nedenfor finner du flere rimelige linkbyggingsstrategier som jeg testet for min egen blogg. Gjestebokering i din nisje er en av de beste måtene å bygge kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt.

build quality backlinks .

Videre er denne koblingsbyggingsstrategien ofte brukt av mange digitale markedsføringsbyråer og SEO-leverandører. Alt du trenger for å få en fri eksponering rett foran et bredere publikum, er bare å investere litt tid på å skrive kvalitets gjesteposter, og bare spør en tilbakekobling til nettstedet ditt i retur. På den måten kan gjesteblogging bli en gullmine-mulighet, ikke bare for å bygge kvalitet tilbakekoblinger, men for å vise din sterke ekspertise i emnet, og dermed passivt forbedre nettstedets domenemyndighet på samme tid.

Deal med sosiale bokmerkingssteder

Social bookmarking er også en rimelig strategi for å skaffe seg mange ekstra tilbakekoblinger. Faktisk handler det om sosiale bookmarking kilder ofte knyttet til en off-side søkemotoroptimalisering. Derfor er det ofte brukt av SEO-profesjonelle å kjøre mer trafikk og bygge kvalitet tilbakekoblinger - alt i ett. Saken er at sosiale nettsteder (som Digg, Reddit, Delicious, Stumbleupon, etc. ) gjennomsøkes og indekseres kontinuerlig av Google og resten av store søkemotorer. Så, ved å sende inn nettsidene dine til sosiale bokmerker nettsteder betyr at innholdet ditt, så vel som linker, er mer sannsynlig å bli funnet og indeksert med større hastighet.

quality backlinks

Dra nytte av artikkelen og dokumentdeling Kataloger

Dokumentdeling nettsteder er en annen måte å bygge kvalitet tilbakekoblinger trygt og uten å bruke en dollar. Jeg anbefaler å besøke Docstoc og Scribd, da jeg fant dem flotte for koblingsbygging. Alt du trenger her er å laste opp dine relevante bloggskrifter konvertert til PDF-format. Du kan like godt gå for artikkelen markedsføring kataloger, som i lang tid denne strategien har vært en av de mest effektive måtene å bygge kvalitet tilbakekoblinger med en fast myndighet.

Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle kataloger er gode nok til å tilbringe tiden der borte. Bare sjekk at det er rent relevant for emnet ditt, og har riktig nisje eller målgruppe. Gjør det, ikke glem å ha din ankertekst som skal lenke tilbake til ditt hovednettsted eller blogg. Husk at uten godoptimalisert anker er verdien av tilbakekoblingene sannsynligvis ugyldig.

December 22, 2017
Hvordan bygger jeg kvalitet tilbakekobler på riktig måte?
Reply