Back to Question Center
0

Hvordan bygger jeg kvalitet tilbakekobler på riktig måte?

1 answers:

Du må bygge kvalitet tilbakekoblinger, da de utvilsomt er blant de store bygningsbloggene som gjør hele grunnlaget for en god SEO. Selvfølgelig er det mange forskjellige faktorer som Google bruker til å ta en rangeringsbeslutning for hver nettside på Internett. Og det er tusenvis av gode innholdsposter publisert hver dag, men uten å bli støttet med organiske tilbakekoblinger blir hele prosessen verdt ingenting.

Så før noe annet, bør du aldri kaste bort din tid og krefter bare for å få så mange koblinger som mulig. Det vil ikke virke. Videre kan du også få problemer med at webområdet ditt rangerer med Google-straffer. Derfor vil du bedre konsentrere deg om kvaliteten, i stedet for bare kvantitet. Her er hvordan du kan bygge kvalitet tilbakekoblinger på den riktige måten - bare å følge de beste metodene som brukes av de ledende SEO-byråer og optimaliseringsleverandører. Nedenfor finner du flere rimelige linkbyggingsstrategier som jeg testet for min egen blogg. Gjestebokering i din nisje er en av de beste måtene å bygge kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt.

build quality backlinks .

Videre er denne koblingsbyggingsstrategien ofte brukt av mange digitale markedsføringsbyråer og SEO-leverandører. Alt du trenger for å få en fri eksponering rett foran et bredere publikum, er bare å investere litt tid på å skrive kvalitets gjesteposter, og bare spør en tilbakekobling til nettstedet ditt i retur. På den måten kan gjesteblogging bli en gullmine-mulighet, ikke bare for å bygge kvalitet tilbakekoblinger, men for å vise din sterke ekspertise i emnet, og dermed passivt forbedre nettstedets domenemyndighet på samme tid.

Deal med sosiale bokmerkingssteder

Social bookmarking er også en rimelig strategi for å skaffe seg mange ekstra tilbakekoblinger. Faktisk handler det om sosiale bookmarking kilder ofte knyttet til en off-side søkemotoroptimalisering. Derfor er det ofte brukt av SEO-profesjonelle å kjøre mer trafikk og bygge kvalitet tilbakekoblinger - alt i ett. Saken er at sosiale nettsteder (som Digg, Reddit, Delicious, Stumbleupon, etc. ) gjennomsøkes og indekseres kontinuerlig av Google og resten av store søkemotorer. Så, ved å sende inn nettsidene dine til sosiale bokmerker nettsteder betyr at innholdet ditt, så vel som linker, er mer sannsynlig å bli funnet og indeksert med større hastighet.

quality backlinks

Dra nytte av artikkelen og dokumentdeling Kataloger

Dokumentdeling nettsteder er en annen måte å bygge kvalitet tilbakekoblinger trygt og uten å bruke en dollar. Jeg anbefaler å besøke Docstoc og Scribd, da jeg fant dem flotte for koblingsbygging. Alt du trenger her er å laste opp dine relevante bloggskrifter konvertert til PDF-format. Du kan like godt gå for artikkelen markedsføring kataloger, som i lang tid denne strategien har vært en av de mest effektive måtene å bygge kvalitet tilbakekoblinger med en fast myndighet.

Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle kataloger er gode nok til å tilbringe tiden der borte. Bare sjekk at det er rent relevant for emnet ditt, og har riktig nisje eller målgruppe. Gjør det, ikke glem å ha din ankertekst som skal lenke tilbake til ditt hovednettsted eller blogg. Husk at uten godoptimalisert anker er verdien av tilbakekoblingene sannsynligvis ugyldig Source .

December 22, 2017