Back to Question Center
0

Hva er de perfekte mulighetene for å få tilbakekoblinger til nettstedet ditt?

1 answers:

Ettersom søkemotoralgoritmer endrer seg over tid, forårsaker det også endringer i måtene for både på og off-side optimalisering. Søkemotoroptimalisering vil bli mer komplisert i fremtiden på grunn av den økende konkurranseevnen i et digitalt markedssfære. Sammen med endringer i søkealgoritmer vil oppføringer av søkebrukere ha en tendens til å forandre seg, slik at den digitale plattformen blir enda mer konkurransedyktig, spesielt når det gjelder koblingsgenerering. Alle webansvarlige forstår den reelle verdien av tilbakekoblinger til en hvilken som helst webkilde og legger til rette for å anskaffe dem. Ved å skaffe høy kvalitet, er relevante eksterne koblinger til nettstedet ditt et MUST for din bedriftssikkerhetsforbedring; jobben er lettere sagt enn ferdig. I denne artikkelen vil vi diskutere noen viktige innovasjonsteknikker, hvordan du får kvalitet tilbakekoblinger fra høy PR-nettsteder og forbedrer rangen din på søkeresultatssiden.

how to get backlinks to your site

Hvordan få tilbakekoblinger til nettstedet ditt?

  • Sjekk merkevaren din omtale

Det er en av de mest verdifulle og enkleste linkbyggteknikkene du kan bruke når merkevaren din har en høy popularitet innen din nisje eller nylig gjennomført en rebranding. Dette enkle koblingsbyggetrykket hjelper deg med å oppnå mye kvalitet, og hva er mer relevante, relevante eksterne lenker til nettstedet ditt. Alt du trenger er å identifisere uavhengige merknader av merkevaren din og spør opphavsmennene til disse kommentarene å sette en link til nettstedet ditt. Du kan forenkle en prosess med søk om nevnte merkevare ved å bruke slike profesjonelle verktøy som Semalt Website Analyzer, Google Search, Google Alerts, osv.For å identifisere når varemerket ditt ble nevnt, må du sette opp e-post eller nettleservarsel.

  • Gi dine samarbeidspartnere testamente i bytte for link

En annen nyttig måte hvordan du kan forbedre merkets synlighet og øke rangen din på Google SERP, er ved å gi ut vitnemål til andre nettsteder i bytte for deres lenker til nettstedet ditt. Denne koblingsbyggeteknikken vil hjelpe deg med å plassere mange eksterne koblinger til kjente selskaper og legge merkevaren din på sine hjemmesider eller testsidesider. Å gi testimonials til nettsteder som er satt i markedet nisje vil sannsynligvis føre til koblinger tilbake til nettstedet ditt.

Link roundups er det mest verdifulle innholdet utviklet av bloggere og industriutgivere som regelmessig publiserer sine publikasjoner.Link roundup-skapere søker kontinuerlig etter godt og nyttig innhold som skal inkluderes på listen. Det er ganske problematisk å generere koblingsrangeringer innenfor din nisjemarked, etter hvert som du trenger å fortsette å lete etter verdifullt innhold på nettet. Videre er det en risiko for at besøkende på linkruterpsider kanskje ikke kommer tilbake. Men hvis du kan gi dem engasjerende og relevant innhold, øker sjansene de kommer tilbake til. For å komme i kontakt med linken, jobber de samme som andre oppsøkerkampanjer. Det første du må gjøre er å finne kontaktinformasjonen til lenkeleverandører og sende dem en tilpasset e-post med et forslag.

YouTube er en perfekt medieplattform for å generere trafikk til nettstedet ditt. Bare enkelte nisjer kan utnytte denne koblingsbyggingsmetoden. Disse nisjene omfatter teknologi, spill, utdanning, vitenskap og underholdning. Den største fordelen med å bygge linker på denne plattformen er at video bloggere vil få så mye som en vanlig blogger vil ha trafikk til sidene sine. Du kan etablere gjensidig fordelaktige forhold med video bloggere for å få trafikk fra YouTube. For eksempel kan du koble videoene sine til blogginnlegget ditt, og i bytte vil du legge dem inn i blogginnlegget Source .

December 22, 2017