Back to Question Center
0

Hva er mulighetene for å spore tilbakekoblinger?

1 answers:

Generelt er innkommende koblinger en hvilken som helst aktiv nettadresse på et annet nettsted enn din, vil bringe en bruker tilbake til nettstedet ditt hvis du klikker. En tilbakekoblingsprofil i den termen er en samling av alle nevner fra hele nettet som peker på domenet ditt. Kvalitet og relevans for dine nisje-tilbakekoblinger på markedet kan forbedre nettstedet ditt og gi målrettet trafikk til sidene dine. Og omvendte koblinger fra nettsider med dårlig kvalitet som ikke følger Google-retningslinjer, kan ødelegge innsatsen for optimalisering av søkemotorer og føre til en dråpe i rangeringer.

Ifølge det nylig etablerte Google Penguin-filteret, må alle tilbakekoblinger av lav kvalitet som kommer fra spammy nettsteder, bli devaluert, og nettsteder som var engasjert i denne svindelaktiviteten må straffes. Google devalues ​​bare de tilbakekoblinger som kommer fra spammy nettsteder med lav kvalitet, eksakt samsvar med ankertekst, bloggkommentarer eller linker gårder.

how to track backlinks

Steder for å finne kvalitet inngående linker

De gratis alternativene gir vanligvis nettsider med følgende data - liste over tilbakekoblingsadresser, ankertekst av disse tilbakekoblingene og deres autoritetspoeng.

Hvis du er klar til å betale for linkanalyseverktøy, vil du imidlertid få følgende tjenester i tillegg til de ovennevnte beregningene: komplisert og detaljert rapportering, konstant tilbakekoblingskontroll, berikelse av tilbakekoblingsprofil, sammenbrudd av ankertekst som peker på ulike sider på nettstedet ditt, varsler om potensielle dårlige eksterne linker, en rekke tilleggsautoritetsverdier og så videre.

Det er mange betalte linkbyggingstjenester som gir sine kunder en gratis prøveperiode (f. Eks. e. Semalt digitalt selskap). Det gir deg muligheten til å sjekke kvaliteten på tjenestene sine og avgjøre om det verdsetter din oppmerksomhet eller ikke. Du kan velge tjenester som vil tilfredsstille dine forretningsbehov og budsjett. Mest betalte linkbyggingstjenester kan gi deg mange verdifulle beregninger og forenkle en prosess for å få kvalitetslinksaft til domenet ditt.

Verktøy som hjelper deg med å spore tilbakekoblinger

Backlink Profile Checker

Dette verktøyet gir både gratis og betalt tjenester. En gratis tjeneste tar ikke en stund for backlinks å dukke opp. Det vil sjekke dine tusen tilbakekoblinger. Hvis du trenger bredere etterforskning, bør du se etter en annen måte å se alle dine tilbakekoblinger. Denne tjenesten vil gi deg en foreløpig rapport som inneholder nettadressen til siden der en tilbakekobling til nettstedet ditt er plassert, ankerteksten til lenken, andre viktige beregninger (PageRank og OBL). "Alle eksterne tilbakekoblinger" -funksjonen vil vise deg alle nettsteder som peker på domenet eller innholdet ditt. Videre kan du sjekke stedene hvor varemerket ditt ble nevnt.

track backlinks

Semalt Auto SEO

Dette verktøyet gir også kunder med prøveprogrammer. For eksempel vil den første måneden av linkbyggingstjenester koste $ 0,99. I løpet av denne prøvemåneden får du mulighet til å velge relevante søkeord for SEO-kampanjer, lanseringskoblingsbyggingskampanjer, og få administratorsupport. Hvis du ønsker å få mer, bør du betale $ 99 for de følgende månedene. For disse pengene får du et bredt spekter av tjenester som inkluderer:

  • Søkeordsliste optimalisering og utvidelse for raskere organisk trafikkvekst;
  • Oppgradering av bygningskampanje basert på de oppnådde resultatene og forbedret søkeordliste;
  • Implementering av anbefalinger fra rapporter og fastsetting av alle eksisterende feil på et nettsted Source .
December 22, 2017