Back to Question Center
0

Hvordan ser du tilbakekoblinger i Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics er et av de beste profesjonelle analytiske verktøyene som gir webansvarlige alle nødvendige data angående webstedsstatistikk og posisjon på SERP. Det gir en mulighet til å spore en suksess med søkemotoroptimaliseringskampanjer og nå tilsvarende konklusjoner fra den innhentede informasjonen. En annen åpenbar fordel med denne Google Analytics-programvaren er en mulighet til å spore en tilbakekobling av et nettsted. I GA henvises eksterne henvisninger til henvisninger. Det er derfor det er det du må se etter i dine analytiske rapporter.

how to see backlinks

Denne artikkelen omhandler informasjonen om hvordan du ser tilbakekoblinger i Google Analytics, og hvordan du skiller dem etter kvalitet og kilde. Så, her går vi.

Fremgangsmåte for å se og sjekke tilbakekoblinger i Google Analytics-rapporter

 • Velg riktig Google-profil ditt samarbeid med GA, må du sørge for at du bruker riktig konto, profil og visninger, siden du kan ha flere profiler her og mange forskjellige prosjekter som kan forårsake en ekte rot. Nettstedet du arbeider for øyeblikket vil bli plassert øverst til høyre på siden. Du må klikke på den og velge riktig.

  • Oppkjøpsrapporter

  Tilbakekoblingstrafikk her er kategorisert etter oppkjøpsdata. Følgende trinn vil hjelpe deg med å navigere i tilbakekoblingsrapporten din riktig:

  1. Klikk "Oppkjøp" i venstre meny for å sjekke alle oppkjøpsrapporter;
  2. Velg "All Traffic" dropdown;
  3. Klikk på "Henvisninger" -knappen.

Henvisningskildene finnes i Google Analytics-delen, som kalles " Henvisning Rapporter. "Her vil du se alle nødvendige data om tilbakekoblingene og kildene de plasserer.

 • Praktiske teknikker for å sjekke tilbakekoblinger i GA

Det finnes noen avanserte kvalitetsteknikker du kan implementere å lese tilbakekoblingsrapporter i GA.

For å begrense tilbakekoblingsforskningen og få mer presis informasjon, implementere målgruppesegmentering. Denne Google Analytics-teknikken hjelper deg med å bryte ned ulike besøkende typer som kommer til nettstedet ditt via tilbakekoblinger.

For å segmentere tilbakekoblinger, følg disse trinnene:

 1. Klikk på "Legg til segmenter" -knappen;
 2. Bruk søkefeltet;
 3. Klikk deretter på "Apply" knappen for å bekrefte;
 4. Etter det vil du observere en prosentandel av nye segmentmålgrupper og sammenlignende data.
 5. For å sjekke tilbakekoblingskildene dine, kan du bruke "Primær dimensjoner "Funksjon i GA. Standard primær dimensjon er en kilde. I denne kategorien kan du observere tilbakekoblingsdomenene. For å observere tilbakekoblingssiden, trenger du bare å klikke på en av domenene. Ved å gjøre det, vil du kunne se henvisningsbanen til dine eksterne lenker.

  Etter å ha sjekket alle innkommende tilbakekoblingskilder, kan du også se hvilke landingssider du får referanser til. Du kan gjøre det, følger disse trinnene:

  1. Klikk på "Landing Page";
  2. Så observert refererte destinasjonssider;
  3. Kontroller oppkjøps-, oppførings- og konverteringsdata; (du kan sjekke disse dataene trending oppover) Source .
December 22, 2017