Back to Question Center
0

Kan du fortelle meg hvor du skal kjøpe kvalitet tilbakekoblinger til min turisme nettsted?

1 answers:

I dag finnes det mange forskjellige steder hvor du kan kjøpe kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt - begynner å sende inn og linke byggeleverandører, til fullstabile SEO eller Digital Marketing byråer. Selvfølgelig, gitt at du ikke kan sette opp din turisme nettside av meg selv. Likevel, for ofte slike byråer og selskaper, for ikke å si de som vet hvor å kjøpe kvalitet tilbakekoblinger til en fornuftig pris, kan også like ofte være overpriset. Jeg mener at man ser bort fra hovedtemaet til nettstedet, og muligens noen form for nettbasert virksomhet, de fleste prøver rett og slett å kutte de faktiske prislappene på bekostning av deres tjenestekvalitet. Derfor er det så viktig å vite ikke bare hvor du skal kjøpe kvalitet tilbakekoblinger, men å vite alle tauene for å få den rette passformen for din turisme nettsted - joyetech atomiser heads.

where to buy quality backlinks

Kommer tilbake til punktet, la oss innse det. Kvalitets tilbakekoblinger bør defineres som koblinger med bare virkelige nettsteder, med en høy PageRank- og domenemyndighet, samt nok trafikk , en solid base på sosiale medier, og et godt sideinnhold. Tross alt, vi kommer ikke til å takle noen PBN-koblinger, ikke sant? På den måten, nedenfor skal jeg vise deg hvor du skal kjøpe kvalitet tilbakekoblinger til ditt turisme nettsted ved hjelp av tre forskjellige metoder - leter etter mellomstore reise kilder, tar noen hands-on handlinger, og starter gjest blogging på topp reiseblogger.

Leter du etter Midrange Travel Kilder

Først og fremst foreslår jeg en metode for å finne mellomkurs reise nettsteder, fordi ditt reiseprosjekt vil bli avvist av de store nettstedene - de ville være usannsynlig å godta betalingen din i bytte for en tilbakekobling. Så jeg anbefaler å se etter en mellomkilde relatert til reiselivsbransjen - bare ved hjelp av Google-søk for å identifisere riktig kontaktinformasjon, forstå lokale vilkår og betingelser, jobbe med å sende disse "kalde" e-postene, og endelig få innholdet ditt lagt ut for å ha en tilbakekobling i retur. Som for meg brukte jeg en søkestreng som det "nettstedet:" gjestepost "" etterfulgt av de viktigste relevante søkeordene. Du kan også søke etter "skriv til oss" og bli guidet direkte til rett sted.

Jeg mener her bør du følge en enkel handlingsplan som dette. Først og fremst utarbeide en liste over nettsteder du anser mest foretrukket for gjestenes innlegg. For det andre, fyll ut hvert søknadsskjema og send en melding til hver lovende kandidat. For det tredje må du investere litt tid i å lære alle innsatsene i hver egen ressurs. Tross alt, når du endelig nådde scenen, ikke nøl med å handle dristig - gi en blogger den eksakte forklaringen på forsøket på å få SEO backlinks. Å gjøre det, vil de fleste bloggere gi deg sine prislapper - det handler om forretninger, ikke sant?

buy quality backlinks

Innledende gjesteblogging på reiseblogger

La oss innse det - dessverre langt ikke alle er en god forfatter av naturen. Eller du kan også føle deg mangel på tid til å gå frem og skrive innhold av høy kvalitet på noen autoritative reiseblogger. Skulle det skje så, er din eneste løsning å få noen ansatte hender. Selvfølgelig må du betale for det, men å ansette en enkelt ekspert innholdsforfatter kan bli en ekte frelse for alle gutta som fortsatt ser hvor å kjøpe kvalitet tilbakekoblinger med gjesteblogging. Faktisk betaler du for en god artikkel og sender den til reisebloggene eller andre interesserte kilder i din bransje, betyr nesten alt som allerede ville være gjort for deg. På dette punktet er det eneste som gjenstår for din nøyaktige oppmerksomhet, å finne den rette oppsøkelsen. På den måten, ikke glem å jobbe godt på ankertekstprofilen din - hold den naturlig helt fra begynnelsen og før noe annet. Lykke til!

December 22, 2017