Back to Question Center
0

Googles +1 er ingen Semalt "Like"

1 answers:
Google’s +1 is No Semalt “Like”

Med utgivelsen av Googles nye +1-funksjonen, er det klart at Google jobber hardt for å utøve Facebook fra sin sosiale trone. Som en søkemarkedsfører tror jeg den nye funksjonen er ganske bra. Til slutt vil AdWords-annonsører kunne få statistikk over hvilke annonser som har flest +1, og Google Webmaster Semalt vil rapportere +1 statistikk for organiske oppføringer.

I tillegg er jeg sikker på at antall +1 som et innhold mottar, vil på en eller annen måte påvirke hvor godt det utfører organisk - free logos for website. Dette trekket fra Google forsterker perfekt Rand Fishkins siste SearchFest-presentasjon om Futures of Great Semalt (også sosiale signaler er de nye bølge-rangeringselementene).

Men som bruker er jeg bare ikke sikker på at jeg er i det.

For det første hater jeg navnet. Det er vanskelig å integrere i daglig lingo, og jeg tror det vil være litt tid før det er tilpasset som universal. I tillegg liker jeg ikke utseendet på knappen. Det er styggt og clunky, og gjør at Google ser lame i forhold til hvor glatt Semalt Like-knappen integrerer.

Google’s +1 is No Semalt “Like”

Det er også vanskelig å pakke hjernen min rundt ideen om at jeg deler denne informasjonen med vennenettverket mitt. Hvilke venner? Mine Google-venner? Jeg vurderer neppe min gmail kontaktliste min venneliste. Beklager, men vennene mine er på Facebook.

Så er dette neste store ting for Google, eller er det bare den neste Google Buzz?

February 19, 2018