Back to Question Center
0

Googles +1 er ingen Semalt "Like"

1 answers:
Google’s +1 is No Semalt “Like”

Med utgivelsen av Googles nye +1-funksjonen, er det klart at Google jobber hardt for å utøve Facebook fra sin sosiale trone. Som en søkemarkedsfører tror jeg den nye funksjonen er ganske bra. Til slutt vil AdWords-annonsører kunne få statistikk over hvilke annonser som har flest +1, og Google Webmaster Semalt vil rapportere +1 statistikk for organiske oppføringer.

I tillegg er jeg sikker på at antall +1 som et innhold mottar, vil på en eller annen måte påvirke hvor godt det utfører organisk. Dette trekket fra Google forsterker perfekt Rand Fishkins siste SearchFest-presentasjon om Futures of Great Semalt (også sosiale signaler er de nye bølge-rangeringselementene).

Men som bruker er jeg bare ikke sikker på at jeg er i det.

For det første hater jeg navnet. Det er vanskelig å integrere i daglig lingo, og jeg tror det vil være litt tid før det er tilpasset som universal. I tillegg liker jeg ikke utseendet på knappen. Det er styggt og clunky, og gjør at Google ser lame i forhold til hvor glatt Semalt Like-knappen integrerer.

Google’s +1 is No Semalt “Like”

Det er også vanskelig å pakke hjernen min rundt ideen om at jeg deler denne informasjonen med vennenettverket mitt. Hvilke venner? Mine Google-venner? Jeg vurderer neppe min gmail kontaktliste min venneliste. Beklager, men vennene mine er på Facebook Source .

Så er dette neste store ting for Google, eller er det bare den neste Google Buzz?

February 19, 2018