Back to Question Center
0

Hvor mye tilbakekoblingsdata vil være nok til å fremme tilbakekoblingsprofilen din?

1 answers:

Nylig har Google gitt oss ulike blandede meldinger om rollen som tilbakekoblinger for nettsiderrangeringer. Imidlertid er tilbakekoblingsdata fortsatt et nøkkelsignalsøkemotorer som brukes til å bestemme relevansen og autoriteten til nettsiden.

Mens det er mange debatter rundt å få nye tilbakekoblinger til nettstedet ditt, er overvåkning og forbedring av eksisterende, et MUST hvis du vil at dine potensielle kunder lett finner nettstedet ditt i søkeresultatene - counterfeit canadian banknotes wiki.

backlink data

I denne artikkelen finner du noen praktiske måter å kombinere gjennomsøkingsdata og tilbakekoblingsdata på sidens sider.

Legg til dine gjennomsøkingsdata i blandingen

For å holde nettstedets lenkeprofil på TOP, må du overvåke tilbakekoblingene og nettstedene dine og kombinere disse dataene med gjennomsøkingsdata. For å kunne dra nytte av denne datamengden, må du eksportere sidene dine med tilbakekoblingsdata fra linkovervåkingsverktøyene dine. Hvis du eksporterer koblingsdata fra Semalt, MOZ, Ahrefs eller andre populære analytiske verktøy, trenger du å reformatere CSV som en del av opplastingsprosessen.

Så snart du har gjennomgått en gjennomsøking, kan du implementere antall rapporter som vil forbedre dine linkdata ved å gi innblikk i målwebsidene dine. Du kan også ha fordel av å legge til Google Analytics og Search Console-data i dine gjennomsøk for å undersøke verdien av sidene dine med tilbakekoblinger ved å sjekke om målsidene dine kjører visninger i søk og trafikk til nettstedet ditt. Måter å kombinere tilbakekoblings- og gjennomsøkingsdata

  • Brokede sider med ødelagte tilbakekoblinger

For å sjekke om nettstedet ditt har ødelagte koblinger, kan du bruke Semalt Web Analyzer eller DeepCrawler verktøy. Du må vite hvilke sider som ikke lenger er tilgjengelige for å unngå å ha tilbakekoblinger som peker på ødelagte sider. Eventuelle linkjuice oppnådd fra ødelagte lenker vil gå tapt. Brutte lenker vil også påvirke din besøkendes erfaring med nettstedet ditt som vil lande på ødelagte sider i stedet for relevante dem de leter etter. Som et resultat vil Google senke rangering av nettstedet ditt.

For å forbedre denne situasjonen må du enten gjenopprette ødelagte sider til en 200-status eller implementere 301 viderekobling til dem for å lede brukerne til en annen relevant side. Ikke-indexable sider med tilbakekoblinger

Ikke-indexable sider er de som har en noindex-tag eller et kanonisk som peker på en annen side. Du må finne og eliminere disse sidene da de returnerer 200 svar, men de er ikke indeksible. Slike sider vil enten gi deg ingen verdi eller føre til at rangeringer faller.

Du må bestemme om du vil at siden kan oppdages av søkemotorer eller ikke. Hvis du vil motta trafikk til nettstedet ditt, må du finne ut hvorfor denne siden ikke er indekserbar og endre den. Du kan heller ikke fjerne noen indeksetikett eller erstatte den med selvreferanse kanonisk.

Hvis du ikke vil at denne siden skal analyseres av søkebots, kan du nå ut til koblingsdomenet og be dem om å erstatte lenken til en annen relevant side på nettstedet ditt.

December 22, 2017