Back to Question Center
0

Vet du hvordan du får DoFollow tilbakekoblinger gratis?

1 answers:

Det er ganske enkelt å forstå hvordan du får DoFollow tilbakekoblinger i skala. Men alt er ikke så enkelt når det gjelder å skape kvalitet med høy PR. Før vi begynner, er det det som bør holdes i bakhodet:

  • Kjør din linkbyggingskampanje normalt, ikke rush ut i håp om å ha alt på plass bare gjennom en enkelt natt.
  • Overdriv aldri med å lage for mange tilbakekoblinger som peker til startsiden eller destinasjonssidene dine. Du kan bedre ha flere kontekstuelle koblinger som er organisk innkommende i innholdet på nettstedet ditt.
  • Før du får en annen tilbakekobling til nettstedet ditt eller bloggen, må du sørge for at du kan justere eller disavow enhver gitt når som helst.

Slik får du DoFollow tilbakekoblinger med høy PageRank, uten å betale en krone. Prøv følgende enkle ordninger for å finne ut hva som skjer:

  • Få høye PR-tilbakekoblinger med DoFollow fra Microsoft Svar nettsted. Det er overraskende godt å få tak i noen kvalitet tilbakekoblinger der - alt du trenger er å foreslå den riktige løsningen for en bestemt sak. På den måten kan du ikke bare kjøre mer trafikk til hovednettstedet eller bloggen din, men vis din ekspertise og dermed forbedre din autoritet på lengre sikt. Alt er ganske enkelt - det er alltid mange problemer som skal løses der ute. Så, når svarposten er klar og går live, er du fri til å få den fortjente tilbakekoblingen sendt inn i spørsmålet.
  • Neste, la oss se hvordan du får DoFollow tilbakekoblinger ved hjelp av din personlige konto på Google Plus. Denne sosiale plattformen er en kraftig kilde for å bli knyttet til bruk av profilen din. Alt du trenger er bare for å registrere deg eller bruk din allerede eksisterende. Deretter går du til "om" -delen og fyller ut all nødvendig informasjon, for å være innebygd med en tilbakekobling som peker vei til hovedsiden eller bloggen din.Merk, det er ingen begrensninger for å legge til linker der. Men du bør aldri overdrive - gyt dem som gale - med mindre du vil at alt ser ut som spam.

  • Vurder å håndtere rike artikkelen kataloger og weboppføringer. Prøv å sende inn noen av innleggene dine, artikler eller andre kvalitetsdata som gir virkelig verdi til brukeren. Vær imidlertid oppmerksom på at jeg personlig anbefaler å sende inn til de som har nok tilstrekkelig PageRank-poengsum, fra minst nivå 4.
  • Du kan også rocke nettstedet ditt eller bloggen ved å sende inn noen av dine beste innlegg, i tråd med kommentere i de riktige seksjonene der ute. Slik får du DoFollow-tilbakekoblinger enkelt - bare gå og se etter noen gode, gode DoFollow-forummer - og du er ferdig. Blant de andre gode stedene å sende inn en link, kan du også rocke på følgende steder: Dmoz. com; Onemission. com; innkommende. org; Infobarrel. com. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne - ikke nøl med å prøve en av dem og finne ut hva som er riktig Source .
December 22, 2017