Back to Question Center
0

Hvor mange tilbakekoblinger trenger du for å forbedre synligheten din?

1 answers:

Fra optimaliseringssynspunktet tjener koblingsgenereringsprosessen til å bygge hyperkoblinger fra andre webkilder til din egen gjennom ulike koblingsbyggingsmetoder som blogginnlegg, kommentarkoblinger, pressemeldinger og etc. Alle disse aktivitetene tjener til å gi merkevare troverdighet og øke domenet ditt omdømme i din bransje. Søkemotorer anser lenker som peker på nettstedet ditt som de digitale stemmer og jo større antall stemmer du har, desto høyere blir nettstedet ditt på en SERP.

I virkeligheten er ikke alle stemmer lik. Det er mange spammy teknikker som tjener til å lure søkemotorer og får høyere rangering med innholdet av fortsatt lav kvalitet. Imidlertid er tider, når du bare kan bygge mange lavkvalitets inngående linker rundt domenet ditt, borte - bio performance whey protein. I dag kjemper Google og andre store søkemotorer aktivt mot bedrageriske koblingsbyggaktiviteter som linkoppdrett, spunnet artikler og spammy bloggkommentarer.Nylig etablerte Google den nye rangeringsalgoritmen, ifølge hvilken alle tilbakekoblinger av lav kvalitet må fjernes. Ellers kan en webkilde enten deindexeres av Google, eller få sanksjoner som fører til at rangeringer faller. Det er derfor, i dag, en kvalitet av inngående linker blir verdsatt høyere enn deres kvantitet. Det betyr at du må sjekke en autoritet og relevans av kilden som legger en link til deg.


Når det kommer til PageRank for din webkilde, bestemmes dette av rangeringen av lenker som kommer til nettstedet ditt. Det betyr at hvis du er koblet til nettsider med lav PR, vil din egen PageRank ikke vokse.

Det er derfor en kvalitet tilbakekobling fra relevant høy PR nettsted vil koste høyere enn tusenvis av lav kvalitet. Lav rangeringskoblinger brukt av uprofesjonelle SEO-leverandører, som er oppkjøpt av falske linkbyggingsaktiviteter, påvirker ikke bare din nettside SEO, men ødelegger også bedriftens image og omdømme.

Verdifulle tilbakekoblinger fra nisje relaterte nettsteder med høy PageRank vil gjøre bedriften mer velstående og hjelpe søkemotorer til å dechifisere hva nettstedet ditt handler om.

Hvor mange tilbakekoblinger trenger du å rangere høyt på Google?

Det er ikke noe poeng å ta opp dette spørsmålet da svaret på det vil avhenge av din bransje og merkealderen. Ett domene trenger bare flere høyverdige tilbakekoblinger for å rangere høyt på søkeresultatsiden, mens andre domener trenger mange inngående linker for å heve sin autoritet og forbedre omdømmet.Selvfølgelig er det mange andre rangeringssignaler som bidrar til et nettsteds posisjon i søkeresultatene.

Hva er de beste backlinks?

Den beste typen tilbakekoblinger er organiske eksterne lenker. De kommer til nettstedet ditt uten at du spør og anskaffer når du ikke forventer. Disse koblingene er hentet fra relevante og populære blogger eller nettsteder som vurderer innholdet høyt og bestemmer seg for å dele det med sine lesere. Disse typer tilbakekoblinger er som regel anskaffet fra relevante webkilder og gir mye trafikk til et koblet sted.

Det er imidlertid vanskelig å skaffe organiske lenker fra pålitelige nettsteder i markedsnissen. Din nettkilde skal ha mye verdi for brukere og har et høyt omdømme for å motta en sjanse til å få innkommende linker fra bransjeledere.

December 22, 2017