Back to Question Center
0

Kan jeg få høy PR tilbakekoblinger fra lenkebedriftsselskaper?

1 answers:

I dag ser det ut til å være skummelt for mange SEOs og profesjonelle webutviklere når det gjelder en ganske vanlig diskusjon om kvalitet tilbakekoblinger og søkeoptimalisering. Hvorfor? Fordi for ofte oppgaven med å få høye PR-tilbakekoblinger uten å skade nettstedet eller bloggen, er det en utfordrende oppgave. Vanligvis er hovedmålet med SEO å øke CTR-hastigheten, øke trafikken, samt heve konverteringer av nettstedet. Og hvis du vil ha høye PR-tilbakekoblinger fra lenkeforsikringsselskaper - det er mange av disse gutta som driver sine "tjenester" over nettet - her er bare noen kalde fakta om betalt lenkebygging. Saken er at Google noen ganger kan oppdage eventuelle mistenkelige aktiviteter som skjer med nettstedet ditt eller bloggen (jeg. e. , massiv gyte av betalte tilbakekoblinger av lav kvalitet, bruk av skjulte ankre, spammy innhold og andre metoder eller vanskelige ordninger av badass Black-Hat og Gray-Hat SEO). Tatt i betraktning det verste fallet når du får høye PR tilbakekoblinger fra for skrupelløse leverandører (jeg. e. , lavkvalitets kataloger, automatiserte forumabonnementer, link gårder og linkhjul - a. k. en. link utveksling) - alt kan også ende opp med ødeleggelse. Jeg mener at nettstedet ditt kan bli utestengt fra nettsøk én gang for alltid. Så vurderer du en så alvorlig risiko nedenfor kommer alt du bør vite om betalte tilbakekoblinger, hovedtyper av rangeringsstraff og hvordan du kan unngå dem best, i alle fall de hyppigst forekommende.

Hovedtyper av rangeringstrender

Før noe annet, la oss innse det - noen rangeringspålegg kan kreve bare en del av din webtrafikk, og resten av de er vanligvis pålagt på hele nettstedet. Tatt i betraktning de mest vanlige bruddene ved å kjøpe eller selge tilbakekoblinger, er det tre forskjellige typer rangeringsstraff - delvis kamp, ​​hele straffen og fullstendig eliminering.

  • Delvis kamp - står for en manuell straff som kjører nettsiden eller bloggen ned søkeresultatene. Det skjer ofte når Google oppdager en merkelig aktivitet av absolutt spammy natur, ofte relatert til manipulering med for mange søkeord og nøkkelord - bare for å pumpe mer trafikk, og uten å levere noen reell verdi med sidens innhold.

  • Stort bred straff - det ville være en svært alvorlig innvirkning med ganske alvorlige konsekvenser. Med en potensiell evne til å kutte opp til halvparten av webtrafikken din, brukes denne typen rangeringsstraff vanligvis når det gjelder å bruke Grey-Hat-tilbakekoblinger, for eksempel med skjulte ankre, rent irrelevant eller ikke fullt ut lovlig søppelinnhold som apotek, utroskap eller gambling. Hvis du arbeider med en lavkvalitets lenke som selger lovende å få høye PR-tilbakekoblinger til nettstedet ditt - nesten på kort tid - er det på tide å bli urolig. Som du sannsynligvis kommer til å heve et rødt flagg med Google og søke om en straff.
  • Fullstendig eliminering - taler for seg selv. Jeg mener at å gå for å utnytte tilbakekobling kan lett gjøre ting enda verre. Jeg mener det mest uheldige løpet av hendelser når nettstedet ditt eller bloggen blir mistenkt for et tungt misbruk med de uetiske koblingsbyggetrittene eller handelsordninger - og blir bare utelatt fra søkeindeksen. Ofte er et slikt ulykkelig utfall truende både over lavkvalitetsforbindelser som selger "selskaper" og deres desperate "kunder" Source .
December 22, 2017