Back to Question Center
0

Hvordan øke antall eksterne linker?

1 answers:

Tilbakekoblinger forblir de viktigste indikatorene for webkilde kvalitet, relevans og autoritet. De viser Google om det må rangere dette nettstedet på TOP eller ikke. Eksterne koblinger av høy kvalitet har direkte innvirkning på nettstedet ditt i søkeresultatene. Det er imidlertid ikke lett å få link juice fra høy PR nettsteder hvis du er relativt ny på et digitalt marked. For små eller nylig etablerte webkilder kan bygge tilbakekoblinger virke ganske vanskelig, mens alle såkalte "enkle og øyeblikkelige" måter går imot Googles retningslinjer og kan føre til at rangeringer faller - penduduk eskimo ice. Videre, hvis du bygger lenker på en måte som ser mistenkelig ut for søkemotorer, risikerer du å få straffer fra Google.

number of backlinks

I dag vil vi snakke om rollen som antall tilbakekoblinger i en nettbasert forretningsfremmende og snakke om noen teknikker du kan få mer målrettet link juice.

Hvorfor trenger du backlinks?

Generelt er en tilbakekobling når en annen webkilde kobler til bloggen din. Hvis denne nettsiden har noen verdi for brukere og betraktes som autoritative av søkemotorer, vil koblingene som er hentet fra den, gi kvalitetstrafikk til nettstedet ditt. Men hvis du legger en link på spammy, nylig straffet webkilde, er sjansen for å få link-juice svært lav. Jo mer kvalitetskoblinger peker til nettstedet ditt, desto mer autoritet domenet ditt vil skaffe fra søkemotorer.

Du bør være oppmerksom på de ulike formålene med eksterne lenker, da du vil oppnå forskjellige resultater fra hver type tilbakekobling. Lenker er forskjellige, avhengig av om du er den som knytter ut eller er knyttet til.

Så la oss oppregne noen fordeler som tilbakekoblinger gir til våre nettsider:

  • Tilbakekoblinger sender trafikk til nettstedet ditt
Skaper en kampanje med høy kvalitetskobling, du får trafikk fra andre webkilder som brukere som leser et innlegg med linken din, klikker på den for mer informasjon. Backlinks gir autoritet til nettstedet ditt

En tilbakekobling tjener som en stemme fra andre bloggere og forteller søkemotorer om det gode rykte og autoritet i domenet ditt. Den fungerer perfekt som forbedring av merkevarebevisstheten.

  • Du blir lagt merke til av andre websider

Når du legger til en lenke på nettstedet ditt som refererer til et annet domene, vil legge merke til denne informasjonen gjennom sin analytiske programvare (f. e. Semalt Web Analyzer eller Google Analytics). Det er en perfekt mulighet for deg å få andre nisje relaterte webkilder til å legge merke til domenet ditt og etablere gode forretningsforbindelser med deg.

backlinks to your site

Hvordan øke antall tilbakekoblinger?

For å få tilbakekoblinger organisk, må du produsere unikt og engasjerende innhold. Men alle smarte nettstedseiere lager kvalitetsinnhold, og du kan bli tapt blant andre artikler. Du kan prøve å nærme dine søkeord med høy volum med innholdet som er litt annerledes enn resten. Hvis du kan gi målgruppen din noe nytt, så vil de mest sannsynlige brukere dele det med hverandre, så vel som andre bloggere vil være nysgjerrige på merkevaren din. Link til bloggere

Å knytte til andre bloggere er en utmerket mulighet til å få flere tilbakekoblinger selv fordi du kommer på radaren av de bloggene. Når du kobler til andre, får du mer sannsynlighet for aksjer, linker og organisk markedsføring.

December 22, 2017