Back to Question Center
0

Er tilbakekoblingsindeksverktøy fortsatt verdt å bruke nå?

1 answers:

Lurer du fortsatt på om tilbakekoblingsindeksverktøy er verdt å bruke nå, eller ikke? Det enkle svaret er - ja, det er de. Og det er mange grunner til å bekrefte at - å kjøre en riktig indeksering bør være et MUST for hvert nettsted. I det minste fordi de vanligvis er vurdert til White-Hat SEO, er de faktisk rimelige. Så la oss innse det - tilbakekoblingsindeksertjenester beholdt den opprinnelige potens i 2017, og forventes av løveandelen av SEO-eksperter for å holde relevansen i overskuelig fremtid. Derfor kommer jeg til å få en kort oversikt over de mest fornuftige forslagene om lokale virksomhetssendinger, pressemeldinger, syndikasjonsnettverk og begrepet "negativ SEO" som oppfordrer til den nåværende tilbakekoblingsindeksen, fungerer for enda mer.

backlink indexer

Lokale virksomhetssendinger

Før noe annet, bør lokale virksomhetssendinger aldri bli forsømt, særlig om de fleste regionale nettbaserte prosjekter eller småbedrifter. Bare fordi selv fullt legitime og høy autoritet tilbakekoblinger ikke sannsynligvis kommer inn på Google med kort varsel. Hvorfor? Problemet er at løvenes andel av beslektede innholdsbeskrivelser ofte brukes i innleveringer gjentatte ganger. Og hvorfor skal du ikke ta en rimelig fordel i forhold til dine nære konkurrenter og ta ledelsen? Så, backlink indexer verktøy er verdt å bruke i det minste fordi nettstedet ditt trenger flere sitater indeksert, uten at noen av dem ubemerket av søkemotorene.

Pressemeldinger

Saken er at nesten hver utgående lenke fra pressemeldinger er enten bare henvisning, eller faktisk noindex. Hvorfor? Bare fordi de store søkemotorene som Google selv vet at noen kan betale for en økende kjede av pressemeldinger. Som et resultat, kan du enkelt få hundre av tilbakekoblinger fra pressemeldinger på høy autoriserte media eller nyhetsnettsteder. Likevel vil bare en eller to av dem bli hentet opp i Googles liste over SERPene. Og her er løsningen din - gjennomsnittlige resultater for de indekserte tilbakekoblingene kan være mye bedre når du er ferdig med backlink indexer verktøy som Instant Links Indexer, samt Backlinks Indexer. Jeg har prøvd dem begge, så det er bare opp til deg å bestemme hvilken du skal velge.

Syndikeringsnettverk

Dessverre kan det ta for mye tid for Google og de andre søkemotorene å oppdage tilbakekoblinger som nylig ble opprettet, selv med de ledende nettverkene, for eksempel Tumblr, Blogger osv.Det er derfor jeg tror at tilbakekoblingsindeksertjenester er ganske nyttige. Tross alt, den faktiske markedsføringsfordeler å ha disse ressursene indeksert bør være blant dine største interesser, ikke sant?

check backlinks

"Negativ SEO"

Det er en svært vanlig situasjon når en konkurrent bare skraper hele nettstedet som eies av hans mer vellykkede motstander. Jeg mener at man enkelt kan bruke dine unike skrifter for å publisere dem som et klonet sideinnhold andre steder med en høyere PageRank- eller domenemyndighet. På den måten kan det virke som om nettstedet ditt bare har plagiert hele sidens innhold, i stedet for å være den faktisk skadede parten. Derfor er det bedre at du alltid har alle sidene indeksert raskere enn de skruppelløse gutta som fungerer som copycats bare for å stjele en del av ditt harde arbeid. Til slutt bør en potensiell innvirkning fra "negativ SEO" være den siste helt overbevisende tingen å si det igjen - ta vare på å håndtere et riktig sett med tilbakekoblingsindekser, innsats er fortsatt et MUST for hver nettside Source .

December 22, 2017