Back to Question Center
0

Hva er den riktige måten å evaluere og lage tilbakekoblinger med elektroniske SEO-verktøy?

1 answers:

Det er ikke nødvendig å si at det er mer enn viktig å håndtere en vårrengjøring på nettstedet ditt eller bloggen fra tid til annen. Og din lenkeprofil er akkurat det som skal utføres med en veldig spesiell omsorg. Jeg mener at å kjøre en nøyaktig overvåking hver gang du oppretter tilbakekoblinger med nettleserverktøy, må bli et MUST for din langsiktige suksessstrategi. Selvfølgelig, hvis du ikke vil miste kontroll og skade din nåværende fremgang i SEO med flere defekte tilbakekoblinger som viste seg å være de giftige.

La oss innse det - å overvåke lenkeprofilen din manuelt, vil alltid være en tidkrevende og til og med vanskelig håndterbar oppgave, i hvert fall på stående og jevnlig basis. Her er når du vil møte et dårt behov for å gjøre denne prosessen delvis automatisert ved hjelp av spesielle analytiske programvareverktøy. Med tanke på at de fleste av dem er tilgjengelige i åpen tilgang, er det kanskje på tide å evaluere lenkeprofilen og rydde opp rotet. Og det er mange forskjellige alternativer for å hjelpe deg ikke bare å lage tilbakekoblinger med elektroniske automatiseringsverktøy, men kjøre en komplett grundig analyse for din generelle SEO-ytelse, så vel som din nåværende fremgang i koblingsbygging i målestokk.

Hvilke er de viktigste fordelene med å kjøre en grundig SEO analyse når du lager backlinks med online verktøy? Enkelt sagt, vil du kunne multiplisere effekten av hver enkelt tilbakekobling plassert på nettstedet ditt eller bloggen, samt deres samlede ytelse i SEO som enkelt kan fordobles eller tredobles. Alvorlig, hvorfor skulle du gå glipp av en så god mulighet? Du er velkommen til å justere alt på riktig måte ved hjelp av de riktige koblingscheckverktøyene, og gjør ting mye enklere.

For meg pleide jeg å undersøke de beste koblingsbyggingspraksisene til mine nisekonkurrenter for å skape tilbakekoblinger som kjører onlinefremmende for min nettside best mulig måte. Faktisk jobbet jeg vedvarende nok til å nyte den eksponensielle veksten i webtrafikk, samt stabile gevinster i min PageRank score. Selvfølgelig, i dag er det en stor tilgjengelighet av ulike koblingsbyggingsprogrammer for å lage backlinks og online sjekkerverktøy for å håndtere en kontinuerlig overvåkning.

Med mindre jeg hadde min lenkeprofil målt i skala, med sin generelle ytelse i SEO, og hver del av tilbakekoblingsstatistikkene, ville nettsidens søkerrangering aldri fremme det bra, jeg burde innrømme. Med tanke på de beste løsningene for linkbygging, konkurransedyktig forskning, analyse og hurtigreparasjonsforslag anbefaler jeg å prøve følgende verktøy: Googles verktøy for nettredaktører (perfekt for nye lenker, gratis og rimelig effektiv), Ahrefs (omfattende studie av innkommende / utgående lenker + bonusbrutt lenkekontroll), Semalt Analyzer (omfattende database, presis linkprofilevaluering), SemRush (prøve med konkurransedyktig innsikt, rimelig fullverdig versjon). Og du kan også bruke andre verktøy som Open Site Explorer (Moz) eller Screaming Frog SEO Spider (dessverre hadde jeg ikke mulighet til å prøve å bruke praktisk). Tross alt er det bare opp til deg å bestemme Source .

December 22, 2017