Back to Question Center
0

Hvordan kan hotellbransjens nettsteder få tilbakekoblinger til SEO?

1 answers:

Den høye konkurranseevnen skiller hotellmarkedet. Derfor er byggekvalitetskoblinger for hotellets nettside topp prioritet.

En tilbakekobling er en hyperkobling fra en annen webkilde som peker på domenet ditt. Hver tilbakekobling bør være omgitt av relevant og engasjerende innhold for å bringe trafikk til den koblede kilden - cuales son las camaras digitales slr. Dessuten bør koblinger være skjult i en ankertekst med et av de mest relevante søkeordene du vil målrette mot på søkemotorer.

Hver innkommende kobling som peker på hotellets nettside gir deg en stemme i søkemotorene. Jo mer kvalitet innkommende koblinger peker til nettstedet ditt, jo mer autoritet vil du få fra søkemotorer, og senere, jo høyere vil du rangere på SERP.

Det er mer kompleksitet å backlinks enn det. Søkemotorer tar hensyn til mange algoritmer for å fastslå din nøyaktige rangering av nettstedet (faktisk er det mer enn 200 Google rangering faktorer). Domenes autoritet og merkevare omdømme spiller også en rolle i hvor verdifull din tilbakekobling er.

Denne korte innlegget er designet for å dele med deg noen linkbygghemmeligheter, hvordan du får backlinks for SEO. Disse metodene vil hjelpe deg å øke kraften på hotellets nettside og bli en markedsleder. Praktiske måter å få tilbakekoblinger til hotellets nettside SEO

  • Gjennomgang av nettbaserte virksomhets kataloger

Denne linken byggemetoden vil være effektiv for de hotellvirksomhetene som ønsker å øke sin lokale ytelse.

Det er en ganske enkel måte å skaffe innkommende linker på. Alt du trenger er å finne relevante online kataloger der innholdet ditt kan inkluderes. Jeg antar at hotellvirksomhetens innhold vil se naturlig på nabolagssider, lokalsamfunn og bykataloger. Du kan også søke etter handelsrelaterte næringer, som for eksempel handelsforeninger og lokale turistorganisasjoner.

Det er to måter du kan finne disse nettbaserte virksomhets katalogene. Den første er å gjøre et Google-søk for slike spørsmål som "gjesteliste + bynavn", "forretningsregister + bynavn", "reisemiljøer + bynavn" og så videre. En annen måte er å lage en markedsnyeanalyse som implementerer et av de profesjonelle profesjonelle verktøyene (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer osv.) Du kan generere flere tilbakekoblinger av kvalitet ved å forsøke å overføre alle dine nåværende offline forretningsforbindelser til den elektroniske verdenen. Hvis du leder en hotellvirksomhet, har du mange samarbeidspartnere og forretningsforbindelser med andre lokale bedrifter som matleverandører, rengjøringsbedrifter, underholdningstjenester og så videre. Sannsynligvis har disse lokale selskapene allerede etablert sin virksomhet på nettet, men du vet fortsatt ikke om det. Derfor bør du sjekke denne informasjonen og gjøre ditt beste for å vise dine offlineforbindelser på nettet. Dine samarbeidspartnere vil mest sannsynlig gjerne etablere gjensidig fordelaktige kryssfremmende forretningsforbindelser.

Videre kan du gi leverandørene en god tilbakemelding om deres tjenester. I forkant kan de sette domenenavnet på deres salgsside i listen over høyprioriterte kunder eller også skrive en tilbakemelding om bedriften din.

December 22, 2017