Back to Question Center
0

Hva er verktøyene som kan brukes til å gjennomføre Amazon søkeordforskning?

1 answers:

Søkeordforskning er et betydelig stadium i Amazon-søkemotoroptimaliseringskampanjen. Den riktige tilgangen til målrettede Amazon søkeord kan øke inntektene dine og forbedre produktets rangering.

Du har sikkert sett overoptimale produkttitler som inneholder mye irrelevant søkeordstoppet informasjon på Amazon. Vi må imidlertid innrømme at disse produktene har en høy rangering på Amazones søkeresultatsside. Du lurer kanskje på hvorfor brukere klikker på slike lange spammy tittende titler og kjøper disse produktene. I virkeligheten liker brukerne ikke naturlig slike titler, men Amazon-algoritmen finner dem relevante og beskrivende - commercial appraisal form. Det er derfor du kan møte slike titler på toppen av Amazones søkeresultatsside. Online-selgere som bruker disse lange titlene, vet hvordan Amazon A9-algoritmen fungerer. For å lage godt optimaliserte titler utfører nettbutikker en søkeordforskning for å identifisere de eksakte søkeordene de vil målrette mot. Med det unike søkeordforskningsverktøyet i Amazon, bestemmer de et søkevolum av de potensielle søkeordene og innarbeider passende variasjoner i produkttittelen, beskrivelse, punktpoeng, vanlige spørsmål, tilbakemeldinger, jevne bilder.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvilke verktøy du kan bruke for å finne de mest relevante søkeordene for produktet ditt, og hvordan det kan hjelpe deg å øke rangeringer og salg. Så la oss ta en nærmere titt på de profesjonelle verktøyene og praktiske strategier for å finne perfekte søkeord for din online virksomhet. Google Søkeordsplanlegger

Googles søkeordplanlegger er et profesjonelt søkeordforskningsverktøy som er tilgjengelig for det brede publikum. Det er gratis og brukervennlig. Dessuten gir den mest nøyaktige data. Dette verktøyet kan hjelpe deg med å anslå et søkevolum for søkeord og nøkkelfraser. Videre gir det deg mulighet til å finne andre relaterte setninger. Hvert minutt samler Google terabytes med data, derfor er Googles søkeordplanlegger hvor du kan få en presis statistikk over hvor mange søk et gitt søkeord eller en setning mottar. Du kan begrense søket ditt etter geografiske og tilhørende funksjoner (alder, kjønn osv. ). Det er spesielt nyttig hvis du ønsker å markedsføre produktene dine på Amazon eller andre handelsplattformer.


For å begynne å bruke Googles søkeordplanlegger må du opprette en gratis AdWords-konto. Når du har kontoen din, finner du Søkeordplanleggeren under fanen Verktøy. Her kan du starte søket med noen hovednøkkelord og gradvis flytte til mer spesifikke langhals søkeord som brukerne søker etter. For å oppnå denne oppgaven må du åpne «Finn nye søkeord og få søkevolumdata» -delen og sett inn målrettet søkeord i kategorien "Din produkt eller tjeneste". Til slutt klikker du på "Få ideer" -knappen. Som et resultat vil du få en liste over relaterte søkeord. Du må imidlertid sørge for at du søker etter søkeordideer, ikke etter annonsegruppeproblemer.

Google Søkeordsplanlegger gir deg gjennomsnittlige månedlige søk etter relaterte søkeord. Et faktisk søkevolum på Amazon kan avvike fra dataene du får i GKP. Imidlertid vil disse dataene være relativt de samme, som hjelper deg med å finne ut hvilke søkeord som gir deg mest trafikk på Amazon.

En detaljert beskrivelse av andre Amazon-søkeordforskningsverktøy som du finner på Semitale Spørsmål og svar side.

December 22, 2017