Back to Question Center
0

Hvordan lage en lønnsom tilbakekoblingsprofil ved hjelp av follow-back tilbakekoblingsgenerator?

1 answers:

Alle nettstedseiere drømmer om å gjøre deres online virksomhet synlig for potensielle kunder. Derfor utfører de en sofistikert markedsføringskampanje som inkluderer søkemotoroptimalisering, sosiale medier markedsføring, tilbakekobling av tilbakekoblinger generasjon og så videre. Hvis du har noe å dele med et bredere publikum, må du absolutt gjøre det.

Link bygning er en av de mest kritiske delene av søkemotoroptimalisering. Innkommende koblinger er avgjørende for å rangere høyt på søkeresultatsiden og tiltrekke seg potensielle kunder. De gjør innholdet ditt synlig for målgruppen og øker forretningsavkastningen på investeringen - quickbooks online hipaa.

Bygg innkommende koblinger er ikke en rakettvitenskap, men å få tilbakekoblinger fra autoritative høye PR-nettsteder kan virke for komplisert for en nybegynner. Heldigvis finnes det mange profesjonelle tilbakekoblingsgeneratorer for tilbakekobling på nettet, samt søkemotoroptimaliseringskonsulenter og koblingsbyggere, som vil hjelpe deg med å skaffe kvalitetslink-juice fra de høye PR-nettstedene.

I denne artikkelen vil jeg dele med deg noen tips om hvordan du genererer follow-back tilbakemelding gratis. Videre vil du finne noen tilgjengelige tilbakekoblinger av tilbakekoblinger som kan gjøre en prosess for å skape eksterne linker mer komfortable.

Webkilder som fungerer som tilbakevendende tilbakekoblingsgeneratorer

Her finner du en liste over webkilder hvor du kan få gratis tilbakekobling av tilbakekoblinger innen kort tid. Jeg skal snakke om slike fremtredende webkilder som Microsoft, Facebook, Google, og så videre.

Før vi begynner å snakke om disse kildene, vil jeg nevne at det finnes to typer tilbakekoblinger - følg og følg nofollow. Noen av de høye PR-nettstedene gir begge disse koblingstyper - Google+, YouTube og andre. Tvert imot, slik populære sosiale plattformer som LinkedIn og Facebook gjør det mulig å bygge bare nofollow tilbakekoblinger.

Kort sagt, tilbakekoblinger tilbakekoblinger er de som sender linkjuice fra en kilde til en annen, og bidrar til å øke nettstedets rangering ved et bestemt søkeord. Dofollow tilbakekoblinger gjør det mulig å bygge merkevareautorisasjon og vise Google hvor anerkjent en webkilde er. Nofollow tilbakekoblinger er koblingene som ikke overgår noen linker juice og påvirker ikke sidestrekningen din. Men de kan fortsatt gjøre din tilbakekoblingsprofil sterkere hvis de kommer fra høye PR-webkilder. Microsoft

Microsoft er en betydelig og autorisert web kilde som har mye verdi for brukere fra hele verden. Det er derfor den har den høyeste PageRank. Å skaffe innkommende koblinger fra dette nettstedet, vil øke merkets autoritet og øke nettstedets rykte i øynene til Google.

For å generere follow-backlinks fra Microsoft, må du gå gjennom følgende trinn:

 1. Opprett den nye kontoen i Microsoft.
 2. Logg inn og gå til profil seksjon.
 3. Åpne lenkeavsnitt og legg til lenken din til målrettet ankertekst.
 4. For å fullføre denne prosedyren, klikk på "Lagre" -knappen. Google Plus
 5. Google Plus er et sosialt nettverk eid av Google. Du kan få kvalitet tilbakekoblinger fra denne kilden ved å følge disse trinnene:

  1. Logg inn på Google Plus ved hjelp av Gmail-kontoen din.
  2. Lag en ny side for bloggen din.
  3. Kontroller siden din.
  4. Og til slutt legg til lenken din til URL-delen.
  5. Klikk på "Lagre" knappen.

December 22, 2017