Back to Question Center
0

Hvordan forbedre din Amazon SEO?

1 answers:

Ifølge statistiske data, går over 55% av brukerne som foretrekker å foreta nettkjøp, til Amazon handelsplattform for å finne det de trenger. Det er et referansepunkt for kunder i våre dager. Brukere sjekker denne plattformen først på grunn av antall åpenbare grunner som et godt omdømme på dette nettstedet, en evne til å sammenligne priser og finne den beste prisen på nettet, en evne til å lese tilbakemeldinger fra kunder og så videre - networking and cabling. Videre vet brukerne at i tilfelle negativ erfaring med denne plattformen vil de få full kompensasjon. Alle disse funksjonene gjør Amazon gunstig for både kjøpere og selgere. Det er derfor hvis du ønsker å målrette mot den største mengden av dine potensielle kunder, er Amazon den beste plattformen for disse formålene. For å få mest mulig ut av oppføringen din på denne handelsplattformen, må du implementere noen søkemotoroptimaliseringstaktikk for å vise frem dine produkter og forretninger.

Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg med å forbedre din Amazon SEO og gjøre produktene dine synlige på denne største nettbutikken.

Prinsippet om produkt rangering på Amazon

Det er flere viktige rangeringsfaktorer du må sette i gang for å forbedre din Amazon-side SEO. Hvis du ønsker å lage en godt optimalisert produktoppføring, må du vite hvilke aspekter du må fokusere på.

Ifølge Amazon A9-rangeringsalgoritmen ser en potensiell kunde følgende data etter et søk:

  • klikk volum;
  • produktprising;
  • målrettede søkeord og tagger;
  • produkttilgjengelighet (for tiden tilgjengelig eller på lager);
  • salgshistorie;
  • kundeanmeldelser.

Alle disse aspektene kan deles inn i ytelsesfaktorer og relevansfaktorer. Den første gruppen av elementer viser hvilke signaler Amazon bruker til å rangere produkter basert på hvor mye penger de vil gjøre ved å gjøre det. Relevansfaktorer er relevansen et produkt har etter et brukersøk.

La oss først diskutere ytelsesbaserte rangeringsfaktorer. Først av alt er det en konverteringsfrekvens. Konverteringer er tilsynelatende Amazon-rangeringsfaktorer. Du kan bruke flere effektive taktikker for å vise Amazon produktet ditt konverterer godt potensielt. Når det gjelder å få et klart bilde av konverteringer, er Amazon ganske vanskelig. Du kan observere ulike beregninger, for eksempel enheter og økter, men ikke nok data til å kontrollere alle situasjoner.

Du kan finne dine konversasjonsdata ved å gå til Rapporter, deretter Bedriftsrapporter, Detaljerte Page Salg og endelig Trafikk. Her må du sjekke enhetsøktprosent eller med andre ord antall økter.

For å forbedre din Amazon-rangering, må du justere kjøpsboksprosenten din. For eksempel vil dine enheter bestilt per kjøpskasse signalere til Amazon at du konverterer mer.

Du kan påvirke ytelsesbasert rangering ved optimalisering av bilder og forbedring av produktpriser.


Nå, la oss se på Amazon rangering faktorer som er basert på relevans. Relevansfaktorer handler om relevansen av søket og informasjonen som presenteres på en side.

For å gjøre siden din mer relevant for brukerens spørring, må du optimalisere tittel for produktoppføring. Du må inkludere de mest relevante og målrettede søkeordene i tittelen og beskrivelsen din for å hjelpe potensielle kunder til å finne produktene dine på en side. De viktigste elementene du må inkludere i tittelen er produktmerke, kort beskrivelse (farge, størrelse, materiale, kvantitet), produktlinje og for hvem dette produktet er utformet (barn, voksne osv.)

December 22, 2017