Back to Question Center
0

Hvordan kjøpe PR9 tilbakekoblinger?

1 answers:

Mengden innkommende trafikk og eksterne koblinger er to ting som en webområdeeier må vurdere før de konkluderer om suksessen til sin webkilde. En webkilde uten konstant trafikkstrøm kan ikke anses som vellykket, og en webkilde uten konvertert trafikk kan ikke eksistere i det hele tatt.

La oss forestille deg en situasjon som du må velge mellom høy PR-område med nesten null trafikkstrøm og lav PR-nettsted med 2000 daglige besøkende. Hva vil du velge? Du kan enten velge en follow-link fra høy PR-sted, eller nofollow-link fra lav PR-nettsted. Selvfølgelig er det ganske vanskelig å velge mellom disse to varianter - contratar un dominio web gratis. Hvis du går for nofollow, vil du få tonnevis med trafikk, og hvis du går for dofollow, vil du få en økning i rangeringer.

Det er viktig å forstå forskjellen mellom dofollow og nofollow-koblinger. Lenker med nofollow-tag forteller søkemotorer for ikke å følge nettstedet ditt via en lenke eller for å blokkere link-juice som flyter til den. Lenker med dofollow-tag, på deres måte, forteller søkemotorer for å følge bloggen din eller dele sideranksaft med deg.

Webmastere pleier å slippe en kommentar på dofollow blogger på grunn av sin betydning for søkemotoroptimalisering. Slik oppførsel førte til høy grad av spam-kommentarer. Det er derfor den største mengden blogger er nofollow i våre dager.

Hva er viktigere trafikk eller tilbakekoblinger og hvordan får man begge?

  • Økologiske trafikkfordeler

Trafikk er uten tvil det primære behovet for alle bedrifter, slik det er slik de kan få høy avkastning på investeringer. Spør deg et spørsmål om hvorfor har du utviklet din Internett-bedrift? Svaret vil vanligvis være det samme - for å skaffe mer trafikk og konvertere den til betalende kundeemner. Videre øker trafikkøkningen ditt merkevare online rykte og styrker din sosiale media-tilstedeværelse. Du kan øke trafikken din via sosiale medier på en konstant basis. Og senere, jo høyere trafikk, desto høyere inntekt. Det er imidlertid en betydelig ulempe med trafikken - det er ikke permanent.

  • Tilbakekoblingsfordeler

Det er et kjent faktum at tilbakekobling slår seg i kjernen i en søkemotoroptimaliseringskampanje. Økning i tilbakekoblinger gir deg en høyere rangering i søkeresultatsidenes annonse øker salget. Jo høyere du rangerer, desto flere potensielle kunder vil bli kjent med merkevaren din. Noen tilbakekoblinger kan stampe permanent, og gir deg endeløs trafikkstrøm. Uansett kvaliteten på dine innkommende linker, kan Google imidlertid belønne eller straffe nettstedet ditt. Hvis dette systemet finner at koblingene dine ikke er like oppnådd, vil du få alvorlige straffer som kan redusere trafikk og salg.

Derfor er det viktig å jobbe for trafikk, ikke for tilbakekoblinger for å skaffe trafikkflyt til nettstedet ditt, du må likevel bygge innkommende linker uansett. Så, hvis du vil ha tilbakekoblinger, så arbeid for trafikk.

Hvordan kjøpe PR9 tilbakekoblinger?

Slike webkilder som Websiteoutlook, Alexa, Quantcast og Omdomain kan være gode for å få høykvalitets tilbakekoblinger på kort tid. For å finne nettsteder som disse, kan du bare gjennomføre et websøk blant nettstedene i din nisje. Web crawlere spider disse nettstedene regelmessig, det er derfor det er din sjanse til å få nettstedet ditt indeksert raskt. Send inn din webkilde til flere av disse analytiske ressursene, og du vil observere rangeringer øke under 24 timer.

December 22, 2017