Back to Question Center
0

Kan du anbefale å kjøpe tilbakekoblinger fra nettverksblogger (PBN)?

1 answers:

For meg kan jeg heller ikke anbefale, eller vise deg nøyaktig hvilken som skal prøves først. Saken er at jeg personlig ikke føler meg som Grey-Hat SEO, eller Gud forby Black-Hat SEO. Og å kjøpe tilbakekoblinger fra private nettverksblogger er en absolutt tabuert ordning hatet av Google så mye. Jeg tror at å få betalt tilbakekoblinger fra nettverksblogger (PBN), uansett hvor vellykket de er for øyeblikket, er sannsynligvis den enkleste måten å tjene en tung og knapt gjenopprettelig (noen ganger til og med irreversibel) rangering demotion - buy fake dollar bills.

Ikke desto mindre er private nettverksblogger fortsatt populære nå, og jeg har også sett mange nybegynnere webmastere nyter avtalen og dra nytte av en ganske rask og ganske målbar fremgang i SEO. Men hva er sannheten? Hvordan ta en velformulert beslutning om tilbakekoblinger fra nettverksblogger? La oss prøve å gjøre alt klart - bare med flere kalde fakta og mine korte forslag til å veie sine fordeler og ulemper. Tross alt er det bare opp til deg å bestemme.

Tilbakekoblinger fra nettverksblogger er gode for:

  • Å ha kontroll over SEO, mener jeg at du kan få en sterk fordel over dine konkurrenter. Alt er enkelt - å kjøpe koblinger fra PBNs betyr at du er ledig til å tilpasse dine lenker som galne for å teste mulige alternativer for lenker selv og deres tekstankre. Ja, det er sinnsykt attraktivt - bare fordi det ikke er noen annen strategi som gir den friheten til å kontrollere alt i aksjon - her og nå.
  • Dra nytte av øyeblikkelig høyere autoritet, som med PBN, kan du utnytte den gamle og pålitelige autoriteten til allerede eksisterende nettsider - uten forsinkelse. Innkjøp av tilbakekoblinger fra nettverksblogger kan virke enda mer attraktivt, spesielt med tanke på at denne typen koblinger er spesielt vanskelig å bygge på en rent naturlig måte.

  • Sparer mye tid og krefter, rett og slett fordi det er betting på PBNs - du trenger ikke å jobbe med oppsøkingen eller bygge relasjoner lenger. For meg er en så kjedelig oppgave å identifisere de rette mulighetene for oppsøkelse, sannsynligvis de verste tidkrevende forsøkene jeg noensinne har hatt.
  • Mens PBN er utrolig rimelige tidsbesparende, forlater de døren åpen til ansikt, til og med til slutt tøffe utfordringer i tradisjonell lenkebygging. Jeg mener for eksempel at det noen ganger er nesten umulig å tjene disse høye PR-tilbakekoblingene fra eldre og pålitelige domener. Det virker nesten ikke å håndtere selv før du er i ferd med det, i hvert fall uten å bryte retningslinjene. Tross alt, investerer du tid og krefter i å bygge det faktiske forholdet eller enhver annen betydelig oppsummering - kan aldri gi deg noen forventninger eller forventbare resultater, for ikke å si garantert fremgang i et langvarig partnerskap.

Bunnlinjen

Vel, her er noen av de verste tingene om tilbakekoblinger fra nettverksblogger, bare for fullstendig skyld. I verste fall kan bruk av PBN-er for koblingsbygging føre til manuell straff - noen ganger kan det til og med gå til ekstremiteter når alt kommer opp med et permanent forbud mot søk. Skulle det skje så, ville det ikke være noe å gjøre, med unntak av å bygge din uheldig nettside eller blogg igjen - helt fra begynnelsen.

December 22, 2017