Back to Question Center
0

Hvordan får jeg høy kvalitet DoFollow tilbakekoblinger beste måten, foruten kommentarer og gjestepost?

1 answers:

Bygg en ganske god lenkeprofil som er rik på høy kvalitet. DoFollow tilbakekoblinger er en definitivt utfordrende oppgave. Bare fordi alle tilbakekoblinger som peker på nettstedet ditt eller bloggen, er fortsatt gjenværende blant de sentrale rangeringssignalene tatt i betraktning av de store søkemotorer som Google selv. Og av en eller annen grunn, er vi for ofte ved å satse på gjesteposter og kommentarer for å hente noen ekstra lenker til SEO-formål, i stedet for å teste andre tilnærminger til organisk linkbygging - real drivers license for sale. Derfor vil jeg vise deg følgende tre tips for å bygge høy kvalitet DoFollow tilbakekoblinger og de mest undervurderte systemene for linkbygging.

Tre sjelden brukt, men fremdeles utfører teknikker for å få høy kvalitet DoFollow tilbakekoblinger

Hjelp en reporter ut (HARO)

Denne nettsiden er sannsynligvis det beste stedet å få noen ekstra høy kvalitet DoFollow tilbakekoblinger - direkte fra autoritative mediekilder som hovedsakelig handler om nyhetene. Alt du trenger her er bare for å registrere deg og fortsett å se postkassen din. Du kommer til å motta omtrent tre daglige varsler fra ekte journalister som alltid leter etter noen varme emner. Gitt at emnet er relevant for din nisje- eller næringsbransel, ikke nøl med å svare og gi et hjelpsomt innhold for å tjene noen høyverdige DoFollow-tilbakekoblinger for det.

Utnyttelse av en del av kjedelig tekstinnhold til noe mer illustrativt og visuelt tiltalende - som infographics eller regneark - er også en fin måte å oppfordre besøkende til å dele, abonnere på , ledende generasjon, og selvfølgelig kobling til deg med høy kvalitet DoFollow backlinks. Saken er at de fleste av oss undervurderer effektiv bruk av infographics for naturlig linkbygging. Å skape de riktige infografiene er for ofte feilaktig antatt å være en tidkrevende og veldig heftig oppgave. Men alt er mye enklere enn du kanskje tror. Bare bruk spesifikke verktøy som Canva, Piktochart eller Infogr. er - og slå denne tidligere skremmende oppgaven inn i løpet av minutter. Når din første infografiske er ferdig, ikke glem å sende den til en av målrettede innsendingssider (for eksempel Visual. ly; Cool Infographics; Bare Infographic; Rene infographics; etc. ). Eller du kan like godt oppsøke noen andre bloggere i din nisje for å tilby dem din nylig opprettede infografiske for et gratis gjestepost - og nyt et par høyverdige DoFollow-tilbakekoblinger i retur.

Reclaim Backlinks

Link gjenvinning er en ganske enkel oppgave som fungerer som en ekte magi. Seriøst, her er hvordan det fungerer. Bruk Buzzsumo online link checker verktøy for å finne omtale om et merkenavn for din bedrift, nettside eller blogg - alt du trenger er bare for å identifisere hvem som ikke har koblet tilbake til deg ennå. Deretter løp en rask oppsøkelse via e-post som en høflig påminnelse. Link gjenvinning er veldig enkel og jevn taktikk for å tjene høy kvalitet DoFollow tilbakekoblinger som ikke har blitt fanget til din lenkeprofil av en eller annen grunn. Så det er på tide å komme tilbake det du allerede har fortjent, ikke sant?

December 22, 2017