Back to Question Center
0

Hva er de proaktive måtene å sende inn nettstedet ditt for tilbakekoblinger?

1 answers:

Hvis du lurer på om linkbygging fortsatt er i live eller ikke, vil denne artikkelen gi deg et klart svar på dette spørsmålet.

Vi kan si det med sikkerhet at linkbygging har stor innvirkning på rangeringer og merkevaremyndighet. Innkommende koblinger brukes av søkemotorer for å avgjøre hvor relevant en web kilde til søkeordene det står av.


I virkeligheten kan kun unaturlig lenkebygging betraktes som død. Google bryr seg mye om kvaliteten på innkommende koblinger og oppdager alle spammy link building schemes - dimensioni panchina parco. Unaturlige koblinger kan ikke være dagjobben for profesjonelle webmastere, som har ansvaret for organisk trafikkproduksjon. I dag er nummeret på koblingene ingenting. Etter den siste Google-oppdateringen i 2012 må alle ikke like opprettede tilbakekoblinger bli deindexert.

Det er derfor i denne artikkelen vi snakker bare om organisk lenkebygging som fremdeles er gunstig i 2017. Kvalitetsinnhold danner de naturlige resultatene for den naturlige koblingen. All din innsats vil bli belønnet med en høyere rang på søkeresultat siden. Hvis du ønsker å få den konstante økologiske trafikkstrømmen, må du bygge en rekke forskjellige uavhengige, høykvalitets tilbakekoblinger.

For å øke domeneautoriteten din må du bygge linker på høy PR-webkilder som er høyt verdsatt av Google. Som regel ser det ut til at det er komplisert å lage lenker på slike nettkilder hvis du har en liten eller ny virksomhet. Imidlertid er det fortsatt mulig, og jeg skal fortelle hvorfor. Bare følg linkbyggeteknikken nedenfor, og du vil begynne å se en økning i trafikken.

Hvordan sende inn nettstedet ditt for tilbakekoblinger?

  • Vær en aktiv bruker på Quora

Quora er en perfekt pedagogisk nettkilde som er utviklet for å hjelpe brukerne med å løse sine problemer. Det er gratis og åpent for bred publikumsplattform som gir fordeler for både brukere og webmastere. Alt du trenger å gjøre er å søke etter nøkkelord knyttet til din nisje i markedet. Som et resultat vil du finne hundretusenvis ikke besvarte spørsmål. Deretter går du tilbake til problemene der du føler deg profesjonell, og hvis det er et spesifikt kontakt på nettstedet ditt som kan bidra til å gi mer informasjon om et emne, legg en link til det.

  • Vær nyttig på HARO

En annen høy PR-webkilde hvor du kan bygge organiske og kvalitet tilbakekoblinger er HARO (hjelp en reporter ut). Det er en plattform hvor journalisten går når de trenger hjelp. De publiserer sine spørsmål, og hvis du kan gi dem et relevant og hjelpsom svar, får du muligheten til å få litt gratis press. Ordningen med å søke de aktuelle spørsmålene fungerer på samme måte som på Quora. Du må foreta et søk etter dine målrettede søkeord og svare bare på de spørsmålene du føler deg kompetente. Hvis en journalist finner svarkvaliteten din, vil han publisere den på nyhetsnettsted eller et magasin som Forbes, Search Engine Journal eller Entrepreneur. Som et resultat vil du få kvalitetslink juice og målrettet trafikkflyt. Selvfølgelig vil du ikke få massevis av lenker fra disse nyhetsplatformene, men det vil sikkert forbedre linkprofilen din.

December 22, 2017