Back to Question Center
0

Kan jeg forenkle en prosess for å bygge tilbakekoblinger ved hjelp av et tilbakekoblingsskript?

1 answers:

Har du noen gang lurt på hvordan du kan skaffe nye kvalitet tilbakekoblinger fra bilder? Det er en link byggemetode mange webmastere uvitende om eller bare uvitende om sin makt. I virkeligheten kan et enkelt nettbasert bilde være verdt tusen koblinger. Fokusering på tekstbasert linkbygging kan gjøre at du savner en av de mest innflytelsesrike linkbyggingsstrategiene - bildelinkbygging - patio table tempered glass. Du kan formidle mye nyttig informasjon gjennom visuelt innhold som infographics, videoer, bilder og så videre.

La oss ta en nærmere titt på noen koblingsbyggteknikker som hjelper deg med å lage lenker fra bilder.

Hvordan lage bilder som tiltrekker trafikk og tilbakekoblinger?

Først av alt, vil jeg gjerne si om betydningen av visuelle eiendeler. Visuelle eiendeler har mer kraft enn bare matchende ord med bilder. Hvis de gjøres riktig, gir de kreativitet, klarhet eller ny innsikt på et favorittemne.

For å tiltrekke seg trafikk til webkilden din, må du opprette overbevisende visuelle ressurser ved å fange slagord. Brukere har en tendens til å dele noen vittige setninger, vitser og memes. Men hvis du ikke er designer, kan det være noe problematisk å sette sammen alle ting. Det er imidlertid alltid en vei ut. Du kan utnytte billige tjenester som Fiverr for å lage et enkelt bilde. Videre kan du finne sine ulike spill. De vil bli enige om å lage en kul enkel tegneserie til innholdsstykket til en rimelig pris i løpet av kort tid. Men hvis du trenger noe mer komplisert, som krever profesjonell tilnærming, må du ansette egen design.

Det er vanskelig å si om dette bildet vil tiltrekke seg mye trafikk til innholdet ditt eller ikke, men det vil sikkert bidra til å forstå ideen bak artikkelen.

Hvordan virker infografisk markedsføring?

Infographic er kraftige armer for å skaffe tilbakekoblinger. Webmasters bruker det til å omfavne leserne og gjøre dem lojale mot merkevaren. Små bedrifter legger vanligvis inn infographics i innholdet for å få inngående linker fra dominerende markedsaktører.

Først og fremst må du gjøre en Google-undersøkelse for å finne bransjelaterte infographics. Bruk følgende spørsmål for å finne riktig innhold - "søkeord" + "infographic"; "Beste søkeord infographics"; "Søkeord infographics. "Se deretter gjennom de oppnådde resultatene og finn den beste.

Hvis bedriften din er plassert i en noe uklar nisje, kan du bruke noen bildekataloger hvor du kan finne alt. En av de mest kjente katalogene er Visual. Ly og Pinterest.

Så snart du har fått et passende bilde, må du finne et emne som fungerer best for din nisje. Ved å bruke de ovennevnte plattformene, kan du filtrere ut duds og finne en ide om hvilke typer infografer som pleier å bli berømte.

På neste trinn må du samle dataene dine sammen. Siden ditt primære mål er å få infographic fra mange nisje-relaterte webkilder, må du samle informasjonen nøye. Og med mindre dataene dine er imponerende, er det ikke sannsynlig å bli postet på Forbes eller Harvard. edu. Det kan imidlertid lett kobles sammen med anerkjente webkilder i din bransje.

December 22, 2017