Back to Question Center
0

Hva er den enkleste måten å bygge høye PR7 backlinks på?

1 answers:

For meg er det ikke så vanskelig å bygge tilbakekoblinger og det kan bli en ganske enkel oppgave, når de håndteres på den riktige måten. Og du er også i stand til å skape tilbakekoblinger fra topp autoritative nettsteder, med den høyeste PageRank mulig. Jeg mener at du er fri til å ta ikke bare en enkelt PR7-tilbakekobling, men også mye mer verdifulle som har score på opp til PR8 eller PR9 poeng. Og under skal jeg vise deg noen gode steder med en ganske høy PageRank-verdi som er verdt å bygge sammen med. La oss se gjennom min populære liste, inkludert noen av de mest populære nettstedene, for eksempel Om - navy and fuchsia fascinator. meg. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, så vel som Flickr. com.

Følg mine trinnvise handlingsplaner for å få noen ekstra PR7-tilbakekoblinger der ute for å peke på ditt eget nettsted eller blogg. Fortsett å lese, og nyt en temmelig målbar forbedring i PageRank, domenemyndighet, og hele spekteret av potensielle kunder i SEO økt i skala.

Om. meg

Jeg anbefaler å lage ditt første forsøk rett der og ingen andre steder. Handle om. Jeg er en veldig enkel online plattform designet som et kort notering for e-handel virksomhet. Tjenesten tillater å trekke alt du trenger sammen - både forretningssider og dine personlige profiler på sosiale medier, som Facebook, LinkedIn, Google Plus og andre nettsteder eller blogsider.Her er hvordan du kan få et par av den verdifulle PR7-tilbakekoblingen der ute. Bare gå til hovedsiden på A for registrering. Når du har alt på plass - bare gå til "rediger" siden og fortsett med "biografi" -delen. Deretter legger du inn en lenke som peker til ditt hovednettsted eller blogg. For å fullføre oppgaven, klikker du bare på fanebladene for å plassere ditt eget domenenavn - og du er ferdig!

WordPress. org

Det er en kjent og pålitelig tjeneste som tilbyr open source-programvare. WordPress handler hovedsakelig med blogging og CMS-nettrammer beregnet til å styrke og støtte om en fjerdedel av hele nettressursene for øyeblikket.Slik får du de fortjente backlinks med PageRank-verdi som kommer opp til 9 poeng. Alt du trenger er å fullføre registreringsprosedyren, og fortsett med den nyopprettede profilsiden din - bare for å fylle nettadressen din eller bloggens URL der ute.

Drupal. org

Å være nesten like enkelt som det forrige alternativet, kan du bare registrere deg på Drupal. org - og få et nødvendig antall PR7 tilbakekoblinger. Faktisk alt med Drupal. org må være glatt og selvforklarende, så du er usannsynlig å møte eventuelle problemer der.

Flickr. com

Prøv å bygge koblinger til denne populære hosting-tjenesten. Bortsett fra de andre avanserte og definitivt kraftige funksjonene som er tilgjengelige på Flickr. com, dette nettstedet tillater å utforske og dele bilder i lokale brukere og engasjerte lokalsamfunn. I likhet med de to tidligere sakene, er alt du trenger å lage din personlige profil og sette den i registret. Når det er gjort, klikker du bare på linjen og velger riktig alternativ for å redigere profilinformasjonen din. Ikke glem å lagre fremgangen din og nyt en tilbakekobling som peker på nettstedet ditt eller bloggen. Lykke til!

December 22, 2017