Back to Question Center
0

Hva er den enkleste måten å bygge høye PR7 backlinks på?

1 answers:

For meg er det ikke så vanskelig å bygge tilbakekoblinger og det kan bli en ganske enkel oppgave, når de håndteres på den riktige måten. Og du er også i stand til å skape tilbakekoblinger fra topp autoritative nettsteder, med den høyeste PageRank mulig. Jeg mener at du er fri til å ta ikke bare en enkelt PR7-tilbakekobling, men også mye mer verdifulle som har score på opp til PR8 eller PR9 poeng - texas long term care. Og under skal jeg vise deg noen gode steder med en ganske høy PageRank-verdi som er verdt å bygge sammen med. La oss se gjennom min populære liste, inkludert noen av de mest populære nettstedene, for eksempel Om. meg. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, så vel som Flickr. com.

Følg mine trinnvise handlingsplaner for å få noen ekstra PR7-tilbakekoblinger der ute for å peke på ditt eget nettsted eller blogg. Fortsett å lese, og nyt en temmelig målbar forbedring i PageRank, domenemyndighet, og hele spekteret av potensielle kunder i SEO økt i skala.

Om. meg

Jeg anbefaler å lage ditt første forsøk rett der og ingen andre steder. Handle om. Jeg er en veldig enkel online plattform designet som et kort notering for e-handel virksomhet. Tjenesten tillater å trekke alt du trenger sammen - både forretningssider og dine personlige profiler på sosiale medier, som Facebook, LinkedIn, Google Plus og andre nettsteder eller blogsider.Her er hvordan du kan få et par av den verdifulle PR7-tilbakekoblingen der ute. Bare gå til hovedsiden på A for registrering. Når du har alt på plass - bare gå til "rediger" siden og fortsett med "biografi" -delen. Deretter legger du inn en lenke som peker til ditt hovednettsted eller blogg. For å fullføre oppgaven, klikker du bare på fanebladene for å plassere ditt eget domenenavn - og du er ferdig!

WordPress. org

Det er en kjent og pålitelig tjeneste som tilbyr open source-programvare. WordPress handler hovedsakelig med blogging og CMS-nettrammer beregnet til å styrke og støtte om en fjerdedel av hele nettressursene for øyeblikket.Slik får du de fortjente backlinks med PageRank-verdi som kommer opp til 9 poeng. Alt du trenger er å fullføre registreringsprosedyren, og fortsett med den nyopprettede profilsiden din - bare for å fylle nettadressen din eller bloggens URL der ute.

Drupal. org

Å være nesten like enkelt som det forrige alternativet, kan du bare registrere deg på Drupal. org - og få et nødvendig antall PR7 tilbakekoblinger. Faktisk alt med Drupal. org må være glatt og selvforklarende, så du er usannsynlig å møte eventuelle problemer der.

Flickr. com

Prøv å bygge koblinger til denne populære hosting-tjenesten. Bortsett fra de andre avanserte og definitivt kraftige funksjonene som er tilgjengelige på Flickr. com, dette nettstedet tillater å utforske og dele bilder i lokale brukere og engasjerte lokalsamfunn. I likhet med de to tidligere sakene, er alt du trenger å lage din personlige profil og sette den i registret. Når det er gjort, klikker du bare på linjen og velger riktig alternativ for å redigere profilinformasjonen din. Ikke glem å lagre fremgangen din og nyt en tilbakekobling som peker på nettstedet ditt eller bloggen. Lykke til!

December 22, 2017