Back to Question Center
0

Hvordan PR6 tilbakekoblinger kan påvirke nettstedet ditt SEO?

1 answers:

Alle vet at de beste kildene for å bygge innkommende innkommende linker er høye PageRank-domener. De tjener til å øke søkemotoroptimalisering og flytte posisjonen din på søkeresultatsiden.

Før du begynner å lage en tilbakekoblingsprofil, må du søke og undersøke om PR6, PR7 og andre søkemotorer. PageRank er en viktig rangeringsfaktor som viser nettsideautoritet. Det tjener til å måle viktigheten av nettsiden ved å telle nummeret og kvaliteten på koblinger som peker på det. Med andre ord er det et komplekst gradersystem vedtatt av Google for å rangere nettstedene på nettet - bio jeansstoff meterware spitze. Den minimale PageRank er null, og den maksimale er ti. I våre dager tjener PageRank ikke som en eneste måling av en nettsidesuksess. Det garanterer heller ikke en høyere søkerangering, eller en økning i trafikken.

Imidlertid er det viktig å få tilbakekoblinger fra høy PR-nettsteder for forbedring av linkbyggingsprofilen din. Google tildeler kun anerkjente og lenge eksisterte webkilder med høy PageRank. Det er derfor å skape tilbakekoblinger, det vil fortelle Google om innholdsverdien din. Hvis lenkeprofilen din består av PR6 - PR10 tilbakekoblinger, vil du rangere på Google TOP.

Teknikker for å få PR6 tilbakekoblinger

  • Lån dine konkurrent tilbakekoblinger

Du er Ikke bare en nettredaktør i din nisje som ønsker å skape en god lenkeprofil. De fleste av de beste nettkildene i nisjen din har sterke linkbyggingskampanjer og kontinuerlig ser etter de nye koblingsbyggingsmulighetene. Tro det eller ei, du kan dra nytte av dine konkurrent tilbakekoblinger. De har gjort alt linkbyggingsarbeid for deg. Så alt du trenger er å fortsatt konkurrere tilbakekoblinger med RLR rammeverket.

Du må utføre en konkurransedyktig forskning og finne ut hvordan dine primære konkurrenter bygger linker. Og til slutt må du kopiere eller bare låne taktikken sin. Du kan kontakte kildene der konkurrentene dine har opprettet sine koblinger og spørre om linkbyggingsmuligheter for domenet ditt.

Du har sikkert hørt om denne effektive koblingsbyggeteknikken introdusert av briljant SEO-spesialist Brian Dean. Det er enkelt, men gi webansvarlige gode resultater.

Først og fremst må du utføre en nisjeforskning på markedet og finne populære og høyt koblede artikler eller innlegg. Deretter må du gjøre innholdet ditt inspirert av materialene du har lest. Du må imidlertid unngå å kopiere, da det vil spille mot deg. Du bør opprette en unik artikkel basert på din forskning. Deretter må du sette en lenke til den gamle artikkelen versjonen for å sikre at brukerne kan koble til det nye oppdaterte innholdsstykket i stedet.

Denne koblingsbyggeteknikken ligner den forrige. Det har imidlertid en stor forskjell. Det fungerer best for de som allerede har innholdet som må promoteres. I dette tilfellet må du stole på mange skyskrapere for koblingsmuligheter. Denne teknikken gir deg mulighet til å finne en rekke andre nettsider basert på samme tema som din, som også har mange lenker som peker på dem.

December 22, 2017