Back to Question Center
0

Semalt: Nettskraping med vakker suppe

1 answers:

I dag er det mange måter at folk kan trekke ut data fra ulike nettsider. Mange nettsteder, som Google og Facebook, gir APIer som nettsøkere kan bruke for å få tilgang til all den relative informasjonen de vil ha. Men ikke alle nettsider er utstyrt med APIer, fordi de kanskje ikke vil at leserne skal samle noen form for informasjon fra dem, eller fordi de ikke er utstyrt med avansert teknologi - sava bosanac. Men hva kan webskrapere gjøre i slike tilfeller? Hvordan kan de trekke ut data hvis visse nettsider ikke bruker en API? Sannheten er at de faktisk kan skrape nettsteder på mange måter.

Bruk Google Dokumenter for bedre resultater

Ved å bruke Google Dokumenter kan de faktisk hente all den informasjonen de trenger. De kan søke det på nesten alle programmeringsspråk, for eksempel Python. Python er et svært kraftig programmeringsspråk, det er lett å bruke og lar programmerere koble prosjektet til den virkelige verden. Det tillater brukerne å uttrykke forskjellige begreper i færre linjer med kode som andre programmeringsspråk, som Java.

Beautiful Soup (Python Library): Et fantastisk verktøy for raske oppgaver

Python-biblioteket gir en rask tilbakeslag på webskraping prosjekter, og det tilbyr mange biblioteker å utføre en viss oppgave. BeautifulSoup er for eksempel et enkelt verktøy for raske oppgaver, for eksempel å trekke ut ulike data, som lister, kontakter, tabeller og mer. Faktisk tilbyr BeautifulSoup sine brukere noen enkle og effektive metoder for å navigere, søke og modifisere visse data. For eksempel, det tar et HTML-dokument, og det analyserer det ved å lage en tilsvarende struktur i minnet. Videre konverterer det automatisk alle innkommende dokumenter til Unicode, slik at brukerne ikke trenger å tenke på endinger.

Funksjoner av vakker suppe

Brukere kan installere dette effektive utvinningsverktøyet i både Windows og Linux-systemer. Deretter kan de navigere og lære å bruke systemet ganske enkelt. De kan se alle nødvendige eksempler for å få en ide om hvordan de skal bruke dette systemet. Disse eksemplene kan hjelpe dem å forstå systemet bedre. Det er en praktisk veiledning for å bli bedre kjent med hvordan du kan skrape data ut av ulike nettsider.

Det danner parserte data som det originale dokumentet. Men i tilfelle der det er noen feil i et bestemt dokument, utser Beautiful Soup dem og gir brukerne en rimelig struktur. Beautiful Soup tilbyr noen flotte egenskaper, som gir HTML-elementer navn, for å gjøre dem mye enklere for brukerne. Webskravere må huske at for eksempel det ene elementet kan ha mange typer klasser, og en klasse kan deles i elementer. Hver av elementene kan bare ha ett id, som kan brukes på en side bare én gang. Beautiful Soup er et flott program, som er utviklet primært for prosjekter som nettskraping. Det gir noen enkle metoder for brukerne å endre et parse-tre. Dette språket er utviklet på toppen av Pythons beste parser, som LXML, og det er ganske fleksibelt. Faktisk finner den låsede data og samler all nødvendig informasjon for webskraperne i løpet av minutter.

December 22, 2017