Back to Question Center
0

Semalt gjennomgang: Fordelaktig Web Scraping Services For Non-Coders

1 answers:

Å være en ikke-teknisk person, kan du komme opp med noen hindringer når du velger lønnsom web skraping service. Det er sant at det er et stort antall programmer på Internett. Noen av dem trekker ut data fra e-postadressen mens de andre retter seg mot nyheter, reisesider og sosiale medier. Følgende datautvinningsprogrammer er spesielt utviklet for ikke-kodere og personer som ønsker å holde seg borte fra programmeringsspråk som C ++ mens de utfører sine oppgaver - setup office network.

1. Spinn3r

Det er en av de beste og mest fordelaktige nettskrapingstjenester for ikke-kodere. Spesialiteten til Spinn3r er at den kan skrape hele nettstedet og trekke ut data fra private blogger, sosiale medier og RSS-feeds. Den bruker en Firehose API og administrerer mer enn 80 prosent av indeksering og gjennomsøking på Internett. I tillegg lagrer Spinn3r den utpakkede informasjonen i JSON-form og har egenskaper som ligner på Google. Den skanner og oppdaterer datasettene dine etter dine behov, og utfører et søk på de rå dataene, og gir deg høy kvalitet og godt strukturert informasjon lett.

2. Octoparse

Octoparse er en av de data skraping tjenester som er enkle å konfigurere. Det er allment kjent for sitt brukervennlige og fremragende grensesnitt. Octoparse gjør det enkelt for deg å skrape data fra vanskelige nettsider og etterligner den menneskelige brukeren mens du utvider informasjon og målretter mot forskjellige nettsteder og blogger. Octoparse lar deg lagre utvunnet data på skyen eller laste den ned på en lokal maskin.

3. ParseHub

I likhet med andre kjente datautvinningstjenester, er Parsehub en pålitelig og gratis tjeneste som retter seg mot et stort antall nettsteder og bruker omdirigeringer, JavaScript, AJAX og informasjonskapsler. Videre er dette programmet utstyrt med avansert maskinlæringsteknologi og kan lese og evaluere PDF-dokumentene på en bedre måte. For tiden kan brukerne av Windows og Linux bruke Parsehub, og det kan utføre flere oppgaver på 30 minutter.

4. Fminer

Fminer er et av de mest fordelaktige dataskrapingsprogrammene. Den kombinerer spesifikasjoner i verdensklasse og lar deg visualisere dataene dine mens den blir skrapt. Fminer henter informasjon fra både enkle og kompliserte nettsteder og krever ingen programmeringsferdigheter i det hele tatt. Hvis du mangler teknisk kunnskap, er Fminer det rette programmet for deg.

5. Outwit Hub

Det er en kraftig Firefox-utvidelse som du kan laste ned og bruke som en vanlig Firefox-tillegg. Outwit Hub er et av de beste og mest fantastiske datautvinningsverktøyene. Det samler og samler ikke bare data, men crawls også forskjellige websider, noe som gjør det enkelt for deg å markedsføre ditt merke. Å være ute av boksen, trenger ikke dette programmet noen programmeringsevner og er lett å bruke.

6. Web Scraper - En Chrome Extension

Det er en kjent Google Chrome-utvidelse med høy kvalitet og egenskaper. Web Scraper er et godt alternativ til import. io og kan integreres med hvilket som helst operativsystem. Du trenger bare å markere dataene du ønsker å skrape og Web Scraper vil trekke ut og forvandle det, noe som gir deg de beste resultatene. Den håndterer nettsteder i JavaScript og Ajax, og er det kraftigste programmet for ikke-tekniske personer.

December 22, 2017