Back to Question Center
0

Kan jeg bygge tilbakekoblinger av høy kvalitet uten risiko for å skade min rangering?

1 answers:

Bare pålitelige nettsteder og blogger med høy PageRank og domenemyndighet er de riktige stedene for å bygge høykvalitets tilbakekoblinger med. Faktisk analyserer søkemotorene disse tilbakekoblingene å "forstå" hvor anerkjent nettstedet ditt er, og hvor mye reell verdi det gir til brukerne. Derfor er det så viktig å ha en organisk kvalitetslänkprofil for nettstedet eller bloggen, med mindre du vil at den skal vises et sted svært langt unna de beste søkeresultatene i Googles SERPer.

Hva som gjør økologisk lenkeprofil

Samtidig foreslår en god organisk profil at du skal bygge opp høykvalitets tilbakekoblinger bare naturlig og organisk. For eksempel er noen vanskelige, spammy, lav kvalitet, manipulerende, kommersielle eller utveksling operasjoner med koblinger de mest hatet av Google. Faktisk mangler slike handlinger rett og slett å overholde retningslinjene for de viktigste nettredaktørene, som generelt er akseptert for webutvikling og hele konseptet av søkemotoroptimalisering i målestokk - cursos para fotógrafos. Så, hva gjør en ganske "lovlig" linkbyggingsstrategi som aldri vil bli anerkjent som et brudd? Alt du trenger er bare å bygge høykvalitets tilbakekoblinger uten å søke om de allerede nevnte vanskelige eller manipulerende ordninger som ikke er validert av de store søkemotorene. Bare gjør ting skje naturlig.

Vær god

La oss komme oss til det punktet. Hva er den mest umiskjennelige tilnærmingen til kvalitetskoblingsbygging? Jeg tror at alt du trenger å føle deg trygt, er bare for å holde deg borte fra den "mørke siden". Aldri gå for noen Grey-Hat SEO eller Black-Hat SEO teknikker, som bare er ment å lure eller manipulere med den sofistikerte algoritmen som brukes av Google for å bestemme hver nettside rangering posisjon i SERPs. På den måten vil det ikke være noe rom igjen for å rettferdiggjøre å pålegge nettstedet ditt eller bloggen med Googles rangeringstraff.

Oppmuntre til kvalitetsforbindelse med kvalitetsinnhold

Gjør innholdet ditt til en nyttig mekanisme for å bygge høykvalitets tilbakekoblinger på best mulig naturlig måte. Sannsynligvis ville det være den ultimate tryggeste måten å organisk linkbygging uten risiko for å skade rangeringene. Husk - du kan alltid få mye mer ut av det vanlige innholdet på siden - alt du trenger er bare for å sikre at det er unikt, relevant og leverer ekte verdi til målgruppen din. På denne måten vil du kunne fortsette med å tjene tilbakekoblinger, kundeemner, abonnementer, aksjer og omtale. Samtidig vil du etablere deg selv som en autorisert bransjeleder, samtidig som du får enda større vekt med ditt nettsted eller blogg - fra utsiktspunktet til dine lurer på besøkende, så vel som søkemotorene selv.

Endelig er det noen kulepoeng for deg å begynne å bevege deg på rett spor. På den måten kan du bygge høykvalitets tilbakekoblinger for SEO-formål og føle deg trygge fra begynnelsen:

  • Sørg for at innholdet ikke bare gir høy verdi til de riktige personene, men gir det til en viss punkt på brukerens reise. Det er på tide å huske grunnleggende om god digital markedsføring, ikke sant?).
  • Vær klok for å skape en sterk online tilstedeværelse for nettstedet ditt. Bli involvert i de interesserte samfunnene og opprett flere hovedprofiler for å distribuere dine beste skrifter på sosiale medier.
  • Vurder å omforme en del av innholdet i vanlig tekst. Husk alt du trenger for å starte en ren naturlig koblingsbygning - få innholdet ditt verdt å dele, nevne og få koblinger med. Gjør det skje på en nesten selvdrevet måte - omarbeide noen engasjerende og verdifulle strimler av innhold til noe som er definitivt tiltalende og iøynefallende, for eksempel forskjellige infographics, praktiske regneark og andre former for funksjonsdata visualisering. Det fungerer egentlig for linkbygging, i tillegg til den sikreste måten.
December 22, 2017