Back to Question Center
0

Semalt snakker om fem forskjellige måter å laste ned hele nettstedet for offline bruk

1 answers:

Noen ganger må vi ha tilgang til et nettstedinnhold mens de er offline. For dette må vi sikkerhetskopiere sine filer, men de fleste hostingtjenestene gir ikke dette alternativet. Vi vil kanskje etterligne strukturen til et populært nettsted, samt å finne ut hvordan CSS eller HTML-filene ser ut - what are paid backlinks. Uansett hva som er tilfelle, finnes det forskjellige måter å laste ned hele nettstedet for tilgang til Internett. Ved hjelp av et av verktøyene som er oppført nedenfor, kan du trygt laste ned et helt nettsted eller det nødvendige antall sider. Når de krever godkjenning, kan du velge deres gratis versjoner og ikke betale noe for premium-planer. Disse verktøyene er spesielt egnet for oppstart og mellomstore bedrifter.

1. HTTrack

HTTrack er et kjent program eller programvare for å laste ned et helt nettsted. Dens brukervennlige og moderne grensesnitt letter eksponentielt arbeidet til brukerne. Du må bare sette inn nettadressen til nettstedet du vil skrape og laste det ned for tilgang til Internett.

Du kan enten laste ned hele nettstedet eller markere flere sider for å få dem lastet ned på harddisken din automatisk. Du må også angi hvor mange samtidige tilkoblinger du vil åpne for nedlasting. Hvis en bestemt fil tar for lang tid å laste ned, er det mulig å avbryte prosessen med en gang.

2. Getleft

Getleft er et relativt nytt og moderne program med mange funksjoner og et brukervennlig grensesnitt. Når du er lastet ned og lansert, må du trykke på "Ctrl + U" for å komme i gang. Skriv inn en nettadresse og lagre katalogene. Før nedlastingen starter, vil Getleft spørre deg hvor mange filer du vil laste ned, og om de inneholder tekst og bilder. Når nedlastingen er fullført, kan vi også bla gjennom hele nettstedet uten nett.

3. PageNest

PageNest har samme egenskaper som Getleft og HTTrack. Du må skrive inn nettadressen og få den lastet ned på harddisken din. Brukere blir bedt om slike nødvendigheter som navnet på et nettsted og hvor det skal bli lagret. Du kan også velge de ønskede alternativene og justere innstillingene.

4. Cyotek WebCopy

Med Cyotek WebCopy må du bruke de forhåndsdefinerte passordene for godkjenning. Du kan også opprette reglene med dette siste programmet og få hele nettstedet lastet ned umiddelbart for bruk uten bruk. Den totale størrelsen på et nedlastet nettsted og totalt antall filer vises i høyre hjørne av skrivebordet.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia anbefaler oss ikke å bruke vanlige verktøy som Import. io og Kimono Labs for å få dataene lastet ned for offline bruk. I stedet anbefaler det alltid Wikipedia Dumps, da dette programmet sikrer kvalitetsresultat. Du kan laste ned hele nettsiden i XML-formatet, utvinne data som er gunstig for nettstedet ditt eller online-virksomheten.

December 22, 2017