Back to Question Center
0

Hvordan skrape data fra et nettsted med Python & BeautifulSoup? - Den Semalt Svar

1 answers:

A nettskrap verktøyet trekker ut data og presenterer det i et unikt format for å hjelpe websøkere til å komme opp med resultater de trenger. Den har en rekke applikasjoner i finansmarkedet, men kan også brukes i andre situasjoner. For eksempel bruker ledere det til å sammenligne priser på ulike produkter.

Nettskraping med Python

Python er et effektivt programmeringsspråk med god syntaks og lesbar kode - fotografia de glamour definicion de amor. Den passer til nybegynnere på grunn av et stort utvalg alternativer. Dessuten bruker Python et unikt bibliotek som heter Beautiful Soup. Nettsteder er skrevet ved hjelp av HTML, noe som gjør en nettside til et strukturert dokument. Brukerne må imidlertid huske at ulike nettsteder ikke alltid gir innholdet i komfortable formater. Som et resultat ser webskraping ut til å være et effektivt og nyttig alternativ. Faktisk gir det brukerne en sjanse til å gjøre forskjellige ting som de pleide å gjøre med Microsoft Word.

LXML & Request

LXML er et stort bibliotek som kan brukes til å analysere HTML og XML-dokumenter raskt og enkelt. Faktisk gir LXML-biblioteket muligheten til websøkere å lage trestrukturer som kan forstås meget enkelt ved hjelp av XPath. Mer spesifikt inneholder XPath all nyttig informasjon. For eksempel, hvis brukerne bare ønsker å trekke ut titlene på bestemte nettsteder, må de først finne ut hvilket HTML-element den bor i.

Opprette koder

Nybegynnere kan finne det vanskelig å skrive koder. I programmeringsspråk må brukerne skrive selv de mest grunnleggende funksjonene. For mer avanserte oppgaver må websøkere lage egne datastrukturer. Python kan imidlertid være en veldig stor hjelp for dem, for når de bruker den, trenger de ikke å definere noen datastruktur, fordi denne plattformen tilbyr unike verktøy for at brukerne kan utføre sine oppgaver.

For å skrape en hel nettside må de laste den ned ved hjelp av Python-forespørsler. Som et resultat vil forespørselsbiblioteket laste ned HTML-innhold fra bestemte sider. Websøkere trenger bare å huske at det finnes forskjellige typer forespørsler.

Python Scraping Rules

Før skraping av nettsteder, må brukere lese deres vilkår og betingelser sider for å unngå eventuelle juridiske problemer i fremtiden. For eksempel er det ikke en god ide å be om data for aggressivt. De må sørge for at deres program fungerer som et menneske. En forespørsel om en nettside per sekund er et godt alternativ.

Når du besøker forskjellige nettsteder, må websøkere holde øye med layoutene fordi de endres fra tid til annen. Så, de må besøke det samme nettstedet og omskrive kodene om nødvendig.

Finne og ta data ut av internett kan være en utfordrende oppgave, og Python kan gjøre denne prosessen så enkel som mulig.

December 22, 2017