Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg å velge riktig Amazon søkeordsporing for å ta ledelsen over markedet?

1 answers:

Uansett hvilken bransje eller produktkategori du selger i, bør du beholde produktsidene dine godt optimalisert for å få større sjanser til å fullføre det økende antall salgsaftaler. Mens Amazon er sannsynligvis verdens ledende e-handels- og drop-shipping-forhandler, har du allerede for mye å gjøre, for mye til å spore, og for mye for å forbedre der. Så, hvordan å håndtere alle de tidkrevende og noen ganger virkelig arbeidsintensive aktiviteter? Her er akkurat når Amazon søkeordsporing og konkurransedyktige forskningsverktøy kommer inn i spill.

Det er selvsagt ingen ultimate programvare eller online rammeverk for å gjøre alt for deg på en selvdrevet måte. Men følgende Amazon søkeordsporingverktøy og nyttige programvarehjelpere kan gjøre tingene mye enklere - sigelei 150w box mod and aspire atlantis 2 tank. I det minste de som omhandler grundig søkeordforskning og et verdifullt konkurransedyktig innsikt, så direly trengte å overleve på den virkelig fastkjørte og konkurransedyktige markedsplassen.

Topp 3 Amazon Keyword Tracker Tools

Google Keyword Planner

Seriøst anbefaler jeg å ta dette gode gamle søkeordforskningsverktøyet fra verdens søk giganten som din ideelle kickstart-løsning for å fortsette med en omfattende søkeordforskning drevet riktig vei fra begynnelsen. Jeg mener at til tross for at denne standard verktøykassen ikke er spesifikt skreddersydd for salg på Amazon, er den fortsatt ekstremt nyttig for å få et stort bilde av potensielt vinnende søkekombinasjoner som brukes av de virkelige shopperne over hele verden, samt å ha en grunnleggende forståelse av de relative søkevolumene og nåværende nivå av konkurranse, spesielt for dine målrettede langhale søkeordsetninger.

Vær imidlertid oppmerksom på at Google Nøkkelordplanlegger er bare det første skrittet på veien for å ta ledelsen over markedet. Det betyr at du senere må velge ditt eget kjennetegnet søkeordverktøy for Amazon-søkeord - for å unngå villedende med et ganske skjevt sett med data trukket fra for mange forskjellige kilder som ikke nødvendigvis har et sterkt kjøpsintentat. Selv om det neste Amazon søkeordtrackerverktøyet ikke er tilgjengelig gratis (det koster noe rundt 20 dollar per måned), betaler det definitivt seg , Helt sikkert. FreshKey søkeord forslag verktøy kan bli et fint sted å endelig gå videre med mer målrettede søkeord ideer, nyttige og vidtrekkende variasjoner, LSI lang hale søkeord, samt en veldig praktisk kategorisering - kommer langt utover det opprinnelige konseptet med Search Engine Optimization. I stedet for å begrense deg med bare ett grunnleggende verktøy, eller skimping penger på noen avanserte og derfor betalte alternativer, anbefaler jeg at du prøver FreshKey som en nesten ubegrenset kilde til å vinne søkeord og en veldig nyttig ting når det gjelder å eliminere potensielt negative søkeord som kan så vel som forbinder ditt rangeringspotensial på Amazon.

Soovle

Det siste søkeordverktøyet for Amazon er i dag Soovle, en gratis og brukervennlig løsning som er nødvendig for å holde produktoppføringene oppdatert uten å bruke for mye tid på manuell forskning. Utforsk de mest søkte produktspørsmålene som brukes av de levende kjøpere som gjør hverdagslige kjøp ikke bare med Amazon, men på de andre populære e-handelsplatformene, for eksempel eBay eller Alibaba-butikken. Dessuten - denne onlinehjelperen kan vise sine sterkeste sider, spesielt når det gjelder å brainstormere en massiv mengde lovende søkeordideer og eksperimentere med topp populære søkekombinasjoner som brukes av de levende brukerne på flere store søkemotorer.

December 22, 2017