Back to Question Center
0

Semalt - Super Guide på hvordan å trekke ut Amazon Produktdetaljer Bruke Python

1 answers:

Skraping av store datamengder fra nettsteder som Amazon er ikke så lett. Nettstedene kan bare gi deg tilgang til 400 nettsider per kategori. Amazon og andre store e-handelswebsteder bruker ASIN, et søkeord som brukes av e-handelswebsteder for å spore antall produkter i en database - turquoise wedding hats.

I dette innlegget lærer du hvordan du oppretter en produktskraper som senere brukes til å trekke ut produktbeskrivelser og prisdetaljer på Amazon. For nybegynnere er Python et målrettet programmeringsspråk som legger vekt på scriptlesbarhet. Her er måter å bruke produktskraperen på.

Overvåking av produkter på Amazon

Nettskraping er mye brukt til å utvinne store datamengder fra e-handelswebsteder. Med en produktskraper kan du enkelt spore opp tilgjengeligheten av lager, kundeverdier og prisendringer.

Analyse av hvordan produktene selger på Amazon

Web datautvinning innebærer å utvinne nyttige data fra nettsteder. For å overleve stiv konkurranse i finansmarkedene må du spore konkurrenternes ytelse. I de siste årene har skrapingssteder fra e-handelsnettsteder vært en kjedelig og tungvint aktivitet. Takket være Python har skraping av disse nettstedene blitt gjort enkelt.

En produktskraper skraper enkelt data fra Amazon ved å markere sine ASIN. Ekstra data brukes av finansielle markedsførere til å analysere hvordan varer selger på Amazon. Skraper brukes til ulike formål. Her er andre bruksområder av produktskraper.

 • Analysere Amazons produktkarakterer og vurderinger
 • Analyse av prisparitet og gjennomsiktighet
 • Hvorfor Python?

  Python anbefales på det sterkeste når det gjelder å utvinne og analysere filer fra dynamiske nettsteder som Amazon. Men før vi graver mer grundig om hvordan du henter data fra e-handelswebsteder, la oss vurdere detaljer som kan hentes fra disse nettstedene. Her er en pin-spiss liste som fremhever sett med data som kan oppnås med en produktskraper.

 • Produktets navn
 • Produktets navn
 • Den opprinnelige prisen
 • Produktets salgspris
 • )

  Pythons pakkebehov

  I dette innlegget bruker det sentrale temaet Python til å laste ned og analysere HTML. Å hente dataene dine ved hjelp av Python, er som å høyreklikke et element. Det er så enkelt. Last ned HTML fra ditt foretrukne produkts nettside og identifiser alle XPath av den målrettede komponenten, for eksempel pris og produktbeskrivelse.

  Python-koden

  Har du navnet på koden som skal brukes? Hvis ja, la oss gå. Skriv bare inn koden din på kommandoprompten din. Etter å ha fått koden, endre den med dine egne ASINer. En JSON-utdatafil (data. json) bestående av alle lister over ASINs data vil bli opprettet.

  Retningslinjer og vilkår regulerer e-handels nettsteder. Når du skraper, unngå å bryte nettstedets planer om å unngå svarteliste. E-handels nettsteder begrenser brukere fra å få tilgang til mer enn 400 sider per kategori. Med Pythons produktskraper kan du enkelt overvåke produkter for vurdering og lageransvar.

  December 22, 2017