Back to Question Center
0

Semalt Expert: API eller den beste måten å skrape data fra et nettsted

1 answers:
En applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt eller API gjør det mulig for programvaren og verktøyene å kommunisere med hverandre

. Vi lever i en fartsfylt verden, der alt endrer seg raskt, og vi vil spare tid og energi. Vanlige datautvinningsverktøy kan bruke mye tid og gjøre det vanskelig for oss å drive Internett-bedrifter, men API fungerer som drivkraften bak alle sosiale plattformer. Det hjelper ikke bare med å trekke ut nyttige data fra et nettsted, men også redigere utvunnet data og gjør det lesbart og skalerbart for brukere. Så det er trygt å si at APIer er en god måte for programmerere og kodere å kommunisere med sine applikasjoner.

API omhandler tekniske sider:

Eksperter mener at API er den presise koden skrevet av datavitenskapere som gjør det enkelt for oss å trekke ut data fra et stort antall nettsider - небольшой рыболовный катер. Det kan håndtere tekniske sider og skrape sin informasjon. For eksempel brukes Facebook Graph API-ene til å skaffe og skrape data fra Facebook-sider, fellesskap og andre lignende nettverk.

API - Den enkleste dataskrapningsveien

Hver gang vi ønsker å få tilgang til data på et bestemt nettsted, må vi bruke APIer. I motsetning til andre vanlige datautvinningsprogrammer og -teknikker, utfører en API umiddelbart sin funksjon og kan skrape dataene dine på mer enn 120 språk. Så om du skal skrape informasjon fra et kinesisk nettsted eller ønsker å trekke ut informasjon fra en japansk blogg, vil API trekke ut eller skrape det umiddelbart etter dine instruksjoner.

Hvorfor er API viktig for bedrifter?

Hvis du har et stort antall nettsider og ønsker å hente data fra dem alle innen en time eller to, er API en fin måte å gjøre det på.Du må bare åpne en API for å trekke de nøyaktige dataene. Det fordeler bedrifter på følgende tre måter:

1. Bedrifter kan opprette apper med API

En bedrift kan opprette forskjellige applikasjoner med APIer uten å gå på kompromiss med kvalitet. Noen elektroniske selskaper selger verktøy og programvare og stole på å trekke informasjon fra åpne APIer for å effektivisere forretningsprosessen. Faktisk, uten en API, kan en bedrift ikke vokse og kan ikke opprette nyttige apper for sine kunder.

2. Søkeordforskning

En API er viktig for bedrifter fordi det lar programmerere bygge fantastiske webskraping verktøy. Disse verktøyene hjelper oss å utføre oppgavene våre på en bedre måte. For eksempel gjør søkeordbaserte APIer det enkelt for oss å finne søkeord og setninger for våre nettsteder. Mens dataene skrapes, tar APIene seg av våre søkeord og endrer ikke eller endrer dem i utgangen.

3. APIer er gode for utviklere og programmerere

Begge utviklere og programmører kan få nytte av APIer og kan gi sine kunder de beste mulighetene. For eksempel ble Reddit lansert som en mobilapp og støttet seg på en rekke verktøy og datautvinningstjenester for å tjene penger på seg selv. Nå er Reddit en av de beste kildene til webtrafikk. Ved hjelp av en API, kan du opprette Reddit-lignende fora og kan engasjere flere og flere mennesker om noen få dager.

December 22, 2017