Back to Question Center
0

Web skraping tips fra Semalt

1 answers:

Knutepunkt. js er et open-source-miljø for å utføre JavaScript-koder. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM og Cisco Systems er de mest kjente bedriftens brukere - taggies coupon. I de siste månedene har et par Node-baserte datauttrekkere blitt introdusert, men den mest berømte er Product Scraper.

Produktskraper er egnet for e-handelswebsteder og skraper informasjon fra BestBuy, Walmart, eBay, Target og Amazon som nettsteder. Dette verktøyet gir oss nøyaktig informasjon om et produkt, inkludert tittel, beskrivelse, bilde og pris. Videre har Produktskraper en brukervennlig API og kan integreres med hvilken som helst nettleser.

Produktskraper som egnet datautvinningsverktøy:

Hvis du nylig har opprettet et e-handelsnettsted, kan du hente informasjon om dine konkurrenter og leverandører, deres produkter, priser og bilder. Du kan enkelt sammenligne ulike e-handels nettsteder som Amazon, Walmart og eBay, og få nyttig informasjon ved hjelp av Produktskraper. Dette verktøyet er unikt fordi det hjelper å sammenligne ulike e-handelsnettsteder, oppnå produktlister, bilder, anmeldelser og prisinformasjon. I motsetning til andre vanlige verktøy oppnår produktskraper dataene ved å krype og sammenligne forskjellige nettsider på nettet og gir deg detaljer om selgere og leverandører. Dermed kan vi si at Product Scraper er ryggraden på e-handelsnettsteder.

Bruk produktskraper til å overvåke konkurrenternes priser og tjenester:

Å selge forskjellige produkter online til konkurransedyktige priser har alltid vært utfordrende for oss alle. Noen ganger blir brukerne forvirret av de varierende prisene på ulike produkter på Internett. Amazon og eBay prøver å holde prisene på et godt nivå og sikte på å tiltrekke seg flere og flere kunder. For oppstart er det viktig å skaffe produktinformasjon. Med produktskraper blir det enkelt for deg å sammenligne prisene på ulike produkter og optimalisere nettstedet ditt på en bedre måte. For eksempel, hvis du vil pakke ut data fra reiseportaler eller e-handelsselskaper, bør du prøve Produktskraper umiddelbart. Dette verktøyet samler, organiserer og trekker ut data for deg i sanntid.

Bruk Produktskraper til å evaluere markedstrender:

E-handelsnettsteder og elektroniske bedrifter overvåker regelmessig sine motparter. For eksempel holder Amazon et øye med dagens markedstrender og samler informasjon om produkter og tjenester fra BestBuy og Walmart. Dessuten sammenligner den sine priser og produkter med eget sortiment. Produktskraper gir deg samme type informasjon. Dette verktøyet vil bidra til å få oppnåelig innsikt og vil gi deg godt utvunnet data for din virksomhet. Bortsett fra det, vil den gi informasjon om hvordan konkurrentene dine sender sine produkter og hvilken type rabatt som tilbys på nettet.

Produktskraper henter nøyaktig informasjon om leverandører:

E-handels nettsteder og markedsplasser har hundrevis av aktive leverandører. Med Produktskraper kan du samle informasjon om mange leverandører og kan sammenligne sine produkter og priser. Du kan også trekke data fra Amazon og eBay og kan gjennomsøke nettsidene dine tilsvarende. Webutviklere og programmerere kan lage skalerbare servere med produktskraper og kan enkelt utføre en rekke oppgaver.

December 22, 2017