Back to Question Center
0

Hvilke selgerverktøy kan du anbefale for Amazon søkeordforskning?

1 answers:

Før vi viser deg et par gode og brukervennlige verktøy for Amazon søkeordforskning, la oss starte med et stykke kunnskap. Dessverre avslører Amazon aldri noen spesielle prinsipper eller eksakte faktorer som vurderes av A9-rangeringsalgoritmen - akkurat som de store søkemotorene, for eksempel Google, Yahoo, Bing, osv.Men her er det vi kan vite sikkert - ε ωολοσ. I følge de siste praktiske testene:

  • Normalisering av Amazon søkeordforskning er sett på spill igjen (i hvert fall for øyeblikket). Det betyr at du bør gjøre ditt beste for å unngå singular / flertallet avvik, eller bruke lavere / øvre tilfeller når det er mulig, spesielt når det gjelder backend-nøkkelordene.
  • Vurder en nybegrunnet begrensning på 250 tegn for en total telling av backend-søkeordene dine. Selvfølgelig er det ingen streng begrensning å bli bekreftet av noen Amazonas tjenestemenn. Likevel vil du langt bedre være på den sikre siden og ta hensyn til denne tilstanden.

Med tanke på det, er det på tide å vise deg noen av mine testede alternativer for Amazon søkeordforskning. Her er en kort oversikt over hver og en som skal brukes under en dypere søkesøkanalyse. Vær så snill å prøve disse. Og selvfølgelig er det bare opp til deg å bestemme hvilken du skal ta for optimalisering av produktoppføringen.

1. Keyword Eye - det er et fint verktøy for å hjelpe deg med søkeordforskningen i Amazon. Søkeord-øye er spill på sin virkelig brede database som dekker over en million forskjellige søkeordforslag støttet med de gjennomsnittlige søkevolumene for at du tydelig kan identifisere hvilke av dem som potensielt kan vinne søkeord, og det er trolig verdt å eliminere fra hovedlisten over søkeordene og langhale kombinasjoner.

2. Kparser - denne nettbaserte plattformen kan raskt finne ditt primære sett med må-vinnende søkeord og handlingsforespørsler. Dataene trekkes sammen basert på levende søkestatistikk og de nyeste shoppingtrenene, ikke bare på Amazon og eBay, men fra det opprinnelige søket via Google og Bing. Den eneste dårlige tingen om Kparser er at dessverre denne nettbaserte programvareplattformen tilbys under en betalt tilgang tilgjengelig for det stående grunnlaget utelukkende.

3. Keyword Kiwi - er en annen god Amazon søkeord forskning verktøy, som spesielt nyter for å få en dypere forståelse av kundens hensikter. Bruk den brede databasen som er dannet med omfattende data om målgruppen din, hovedinnstillingene og generelle kjøpsfølelser - samlet direkte fra Amazon, samt Google Shopping-trender og YouTube-profiler.

4. Asin Key - er den siste søkeordforskningsplattformen jeg vil vise deg for i dag. Blant de sterkeste sidene har denne online-service toolkit et bredt utvalg av individuelt tilpassede tariffalternativer som tilbys for en rekke forskjellige verktøy. Utforsk søkeordforskningsmuligheter med følgende innebyggede rammer: Amazon Product Listing SEO verktøy, avansert søkeord Tracker, og dens sterke Keyword Suggestion dress. Vær imidlertid oppmerksom på at Asin Key Amazon søkeordforskningsplattform vil tjene deg godt bare hvis du allerede har minst den grunnleggende forståelsen av SEO og de viktigste prinsippene for e-handelssøkingsrangeringsalgoritme.

December 22, 2017