Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan skrape data fra Craigslist

1 answers:
Craigslist er sannsynligvis det vanskeligste stedet å skrape på.

. Imidlertid kan en passende data scrape r gjøre denne prosessen mindre frustrerende. Mens du enkelt kan trekke data fra APIene på enkelte nettsteder, tillater Craigslist API ikke deg å trekke skrivebeskyttede data - bar stools. I stedet tillater det at brukerne kan legge inn data, selv i bulk. Du kan imidlertid fortsatt skrape Craigslist hvis du velger riktig skrapeverktøy .

Velge den riktige craigslistskraperen

Målet ditt er å velge en skrape som gjør det mulig å høste all informasjon du trenger. Du kan enten velge en gratis dataskraper eller en betalt.

Free Data Scraper

Scrapy er en allsidig skrapløsning som hjelper deg med å skrape Craigslist. Den tilbyr noen av de beste skrapingstilbudene gratis, ikke bare på Craigslist, men på forskjellige steder. Enten du ønsker å utføre grunnleggende eller komplekse oppgaver, trenger du bare å referere til Skrapy dokumentasjonen og opplæringen for å få det gjort.

Betalt data skraper

Visual Web Ripper er et kraftig skrapeverktøy som gjør at du kan skrape Craigslist. Skraperens grafiske funksjoner og opplæringsprogrammer gjør det ekstremt enkelt å bruke. Det faktum at Visual Web Ripper er relativt kostbar er en utfordring for noen brukere. Men det tilbys med gratis levetid oppgraderinger.

Hvilken skraper er best?

Hvis du er ute etter kvalitetsskraping, vil du ikke gå galt ved å velge en av de ovennevnte skrapene.

Hva med dataskrapere som ble designet for Craigslist? Selv om det høres bra ut, er skraper laget for Craigslist begrenset fordi du ikke kan bruke dem på et annet nettsted.

Ved hjelp av proxier

Craigslist er aggressiv for å oppdage og stoppe skrapere. Hvis du blir lagt merke til, er din IP-adresse utestengt, du kan skjule din identitet ved å bruke en proxy-IP-adresse. En proxy skjuler identiteten din og handlinger slik at du kan skrape data uten å bli lagt merke til.

Slik konfigurerer du dine proxy?

Proxy konfigurasjon avhenger av hvilken type skraper du vil bruke. For å konfigurere Visual Web Ripper, se etter "Proxies" -fanen og skriv inn den nødvendige informasjonen.

For å konfigurere Scrapy, må du se dokumentasjonen om hvordan du konfigurerer proxyen din. Dette er normen når du bruker en gratis dataskjerm.

Utplassering av skraperen

Ta deg tid og sørg for at du setter alt i samsvar med dette før du distribuerer verktøyet. Når verktøyets innstillinger er merket, start skraperen og få all data du trenger fra Craigslist.

Craigslist Data Application

Craigslist data kan brukes på ulike måter. For eksempel, hvis du vil kjøpe en bruktbil, kan du skrape alle dataene på brukte biler for å sammenligne priser og så videre. Du kan også bruke Craigslist-data til å generere potensielle kunder, spionere konkurrenter og mye mer. Dette er bare noen få måter å bruke skrapede data på.

Kom i gang i dag

Nå vet du hvordan du skal skrape data fra Craigslist. Få et godt skrapeverktøy, og du vil finne alt du trenger på Craigslist!

December 22, 2017