Back to Question Center
0

Hvordan finner du søkeordene for høy søkevolum for Amazon-listeoptimalisering?

1 answers:

Hvis du har et levedyktig produkt å selge på Amazon, bør du også ha en god strategi for å handle det. Du må gjøre potensielle kunder til å kjøpe nettopp dine produkter i stedet for dine konkurrenter på markedet. På bunnen av optimaliseringskampanjen din må du gjennomføre en omfattende søkeordforskning - stufe elettriche con effetto fuoco. For å gjøre det på riktig måte kan du enten ansette en ekspert i Amazon-optimaliseringsfeltet eller bruke spesiell søkeordforskningsprogramvare. Det er viktig å finne alle målrettede søkeord på en gang, for ikke å komme tilbake til dette temaet i fremtiden. Å glemme noen avgjørende søkeord kan føre til penger, og nye muligheter mister. Søkeord som har et høyt søkevolum på Amazon, vil hjelpe deg til å stå bedre enn dine konkurrenter og gjøre bedre salg.

I denne artikkelen vil vi snakke om noen praktiske triks for å gjøre en omfattende søkeordforskning og forbedre oppføringen din på Amazon-søk. Videre vil vi diskutere de beste søkeordforskningsverktøyene som vil tjene som en ekstra hjelp i prosessen med Amazon-listeoptimalisering.

Amazon søkeordforskning

Søkeordforskning er en integrert del av Amazon-produktoppdateringen. Det innebærer å søke etter alle relevante og målrettede søkeord for et bestemt produkt. Søkeord med høy volum er de ordene dine potensielle kunder vil bruke til å finne produktet ditt på siden for Amazon-søkeresultater.

Profesjonelt søkeordforskning bør inkludere slike aktiviteter som markedsnisjeanalyse, markedsføringsrevisjon og konkurransedyktig analyse. Videre må du foreta en analyse av shoppers oppførsel for å forstå hva de søker etter i de fleste tilfeller.

Som regel er det nesten umulig å samle alle disse opplysningene manuelt. Det er derfor de fleste Internett-kjøpere pleier å bruke online-programvare.

Jeg anbefaler å bruke følgende verktøy som de kan gi deg de mest nøyaktige dataene:

  • Google Nøkkelordplanlegger
Det mest brukte verktøyet for søkeordforskning er Googles søkeordplanlegger. Du kan bruke data som leveres av dette verktøyet som en proxy for Amazon-innholdsoptimalisering. Du må imidlertid være oppmerksom på at Amazon-rangeringssystemet er litt annerledes enn Google One. Det er derfor søkeordforslagene du får ved hjelp av dette verktøyet, vil ikke være nøyaktige. Du må bruke noen Amazon-filtre for å få et bilde av typer og antall søk utført for produkter på Amazon.

Det er nummer ett Keyword Suggest Tool på nettet. Den gir autosuggest-data for Amazon, Google, YouTube og Bing. Det er veldig praktisk hvis du vil sammenligne forskjellene i hvordan dine potensielle kunder søker på forskjellige søkesystemer.

Dette verktøyet kan autosuggest ytterligere lang hale søkeord ved å legge til søkeordet du skrev inn i systemet. Når du velger alle de foreslåtte resultatene og klikker på forslagsknappen, kjører verktøyet alle søkeordforslagene gjennom Amazonas søkeboks. Denne undersøkelsen vil gi mer spesifikke autosuggest-setninger. Amazon Niche Analyzer

Hvis du er ny til Amazon og ønsker å bestemme hvilken nisje som passer best for dine forretningsbehov, Amazon Niche Analysator er det du trenger. Det bidrar til å avgjøre hvilke produkter du kan selge og til hvilken pris. Videre kan du ved hjelp av dette verktøyet anslå hvor mye avkastning du vil tjene på det.

I tillegg vil dette verktøyet hjelpe deg med å spore konkurrentens strategier og rangposisjoner. Du kan identifisere prisstrategien, overvåke søkeordets vurdering og estimere salgsinntekter. Semrush

Semrush er et yrkesoptimaliseringsprogramvare som brukes til for mange optimaliseringsformål, inkludert søkeordforskning. Dette verktøyet kan gi deg de mest relevante og målrettede søkeordene på bare noen få minutter. Videre viser det konkurrentens søkeord og hvordan de rangeres av dem. Alt du trenger er å kopiere konkurrentens oppføringsadresse, og Semrush-verktøyet vil gi deg hvert enkelt søkeord de rangerer for.

Hvordan kan søkeordforskning øke salget din på Amazon?

Amazon-produktene dine vil bli vist på søkeresultatsiden hvis oppføringene inneholder alle søkeordene som en kunde skrev inn i søket. Hvis du har gått glipp av minst ett ord, så står ikke produktet ditt i søkeresultatene, og du vil da gå glipp av det salget.

Hovedmålet med søkeordforskningen er å lage en liste over alle søkeord som er relevante for et bestemt produkt. Hvis du strategisk kan inkludere det høye søkevolumet Amazon-søkeordene i produktoppføringsteksten, vil søkeordforskningen føre til at flere kunder vil se produktet ditt, klikke på det og til slutt bli betalende kunder.

Hvordan finne søkeord med høyt volum for dine Amazon-produkter?

Det første høstet, vil jeg nevne at du må være systematisk når du gjør søkeordforskning for dine produkter. Det vil hjelpe deg å være presis og ikke miste noen viktig informasjon. Ved å gruppere søkeord i forskjellige kategorier kan du være systematisk og grundig. Disse søkeordene kan være primære og sekundære. Primær søkeord er de som distribuerer kjerneproduktet. Det kan være beskrivende søkeord som identifiserer et produkt og hevder dets viktige funksjoner. Sekundære søkeord er mer generelle søkeord som kan brukes når du søker etter de primære søkeordene. Det kan brukes på ord som angår en bestemt målgruppe, type person, type bruk eller andre produktegenskaper.

For å gjøre søkeordforskningen resultativ, må du dele alle foreslåtte søkeord i to grunnleggende kategorier - primær og sekundær. Med tiden vil det hjelpe deg med å komme opp med de mest relevante søkekombinasjonene som kan øke Amazon-rangeringen.

December 22, 2017