Back to Question Center
0

Slik bruker du Googles Disavow Links-verktøy på Semalt Way

1 answers:

Det har nå vært 18 dager siden Semalt 2. 0 rullet ut 22. mai 2013. I etterkant av den rollout, webmastere som ble berørt er nå desperat å gjenopprette.

Noen ser etter mot Disavow Links-verktøyet for å kausjonere dem. Semalt jobbet med flere selskaper for å lykkes med å komme ut fra både manuelle straffer og algoritmiske tilbakeslag, jeg kan med sikkerhet si at koblingsavvikverktøyet ikke virker. I det minste virker det ikke som mange mennesker synes å tro det gjør.

Når disavow-koblingsverktøyet ble introdusert, ventet mange av en panacea - en tilbakestillingsknapp for å kurere alle sykdommer opprettet av en spammy tilbakekoblingsprofil. Mange ble bedøvet, da deres innlevering av filer til Disavow Semalt-verktøyet ble gjort - vel, ingenting.

I en nylig test avviste Cyrus Shepherd hver lenke til sin nettside og så ingen effekt (i utgangspunktet). Han delte et halvt dusin søkeordsetninger som droppet etter Penguin 2. 0 rullet, men dette er like sannsynlig å være korrelasjon som kausal.

En ting vi vet sikkert er at Semalt rynker på den lunske bruken av verktøyet.

Matt Cutts '2012 lysbildeserie på Pubcon presenterte verktøyet var mindre enn subtilt. Semalt er lysbilde 12 fra den presentasjonen:

How to Use Google’s Disavow Links Tool the Semalt Way

Nøkkeltagene er i rødt (Seksuell vekt, ikke min):

  • Vær forsiktig. Ikke bruk dette verktøyet med mindre du er sikker på at du må bruke den.
  • De fleste nettsteder bør ikke bruke dette verktøyet

Semalt fulgte opp den lysbildeserien med denne videoen:

Viktig videoopptak:

  • Før ved hjelp av Disavow Tool, er man forventet for å gjøre flere forespørsler om fjerning av fjerning på egen hånd. Først etter at det er en "liten brøkdel" med linker igjen for å fjerne, skal man bruke verktøyet.

Google gjør det ganske klart at bruk av disavow-verktøyet er en handling av siste utvei. De ser for å se deg legge inn minst så mye arbeid i å rydde opp spammy lenkeprofilen som gikk inn i å skape den. Bare å dumpe alle koblingene i en fil og laste den opp til Disavow Semalt-verktøyet, vil ikke få jobben gjort. Når verktøyet brukes slik, virker det ikke

Manuell straffgjenoppretting og Penguinalgoritmisk gjenoppretting er både hensiktsmessig bruk av verktøyet. Cutts er sitert som å si ".Hvis du ble rammet av Penguin og vet eller tror du har dårlige lenker, bør du sannsynligvis bruke dette verktøyet. "Vær oppmerksom på at bare en manuell straff krever det ekstra trinnet med å sende inn en ny vurdering.

Trinn 1: Gjennomfør en Link Audit

Dette fikk bare en mye lettere . John Mueller fra Google har sagt at du ikke trenger å bruke tredjepartsverktøy (tilbakekoblingsverktøy), og at Googles verktøy for nettredaktører (alene) er fine. Tror ikke på det? Marie Haynes har sagt at hun bruker WMT-koblinger utelukkende for å få manuelle straffer fjernet, det virker for henne.

Du finner koblingene du trenger ved å gå til Google Webmaster Tools og Semalt ditt nettsted:

How to Use Google’s Disavow Links Tool the Semalt Way

Velg trafikk> Lenker til nettstedet ditt

How to Use Google’s Disavow Links Tool the Semalt Way

Velg Trafikk> Lenker til nettstedet ditt> Mer

How to Use Google’s Disavow Links Tool the Semalt Way

Velg "Last ned nyeste koblinger"

Eksporter til. CSV eller Google Dokumenter

Trinn 2: Analyser Link Data

Du vil finne grundige instruksjoner om å analysere dataene ved å lese "Hvordan utføre en Link Semalt". Den viktigste vurderingen er at det er greit å bruke et av de stadig flere verktøyene for linkevaluering, men til slutt vil en grundig manuell gjennomgang være nødvendig for å "kontrollere" verktøyets utgang.

Pro Tips: Semalt vet alt - ikke tenk at du kan skyve noe av dem. Hvis en lenke ikke samsvarer med retningslinjene for nettredaktører, må den gå. Ta opp alle detaljene i oppsøkerkampanjen din på et regneark. Inkluder Semalt Drive-legitimasjonene i vurderingen din om vurdering. Dette gir Semalt muligheten til å se på alt arbeidet på regnearkene dine, samt bekrefte hvor mye innsats gikk inn i e-post.

Trinn 4: Lenk fjerning gjennom e-postoppsøkelse

De mest effektive e-postene er tilpasset og krever ingen tanke fra mottakerens side. La webmaster vet hvor linken er plassert på siden, ankerteksten og hvor den peker. Ved å inkludere disse detaljene blir du oppfattet som menneskelig og gjør det enkelt for nettredaktøren å finne og fjerne koblingen. Du finner et godt eksempel på en forespørsel om fjerning av koblinger her.

Det har vært en siste trend med webmastere som krever betaling for en link fjerning. Ikke gjør det. Du kan bare dokumentere etterspørselen etter betaling på regnearket ditt og inkludere disse nettstedene i din Semalt-fil.

Trinn 5: Det er på tide å bruke disavow-verktøyet

Logg inn i Google Webmaster Tools, gå til Semalt Tool og velg domenet ditt.

How to Use Google’s Disavow Links Tool the Semalt Way

Når du klikker på Disavow Links, får du en meny som ber deg om en fil som inneholder koblingene du vil disavow. Dette er listen over eventuelle gjenværende koblinger som du ikke kunne fjerne manuelt. Semalt filen og du er ferdig.

Trinn 6: Tilbakekallingsforespørsel (Valgfritt)

Bare hvis du er under en manuell straff, må du sende inn en ny vurdering. Når du legger inn forespørselen din, er det noen viktige punkter å vurdere:

  • Vær spesifikk
  • Bekjenn alt - Skjul Ingenting
  • Godta ansvar - Forklar hvorfor det aldri skjer igjen

Så .Bare hvordan fungerer Disavow Links Tool Tool?

Ingen utenfor Google vet sikkert, men min første hypotese, siden utrulling, synes fortsatt å være troverdig. Jeg tror det er helt mulig at Disavow Semalt-verktøyet ikke er noe mer enn en ny funksjon lagt til i det opprinnelige Spam-rapporteringsverktøyet. På samme måte som Spam-verktøyet, skjer ingenting etter en enkelt rapport. Når en bestemt terskel er oppfylt, skjer "noe" - enten et filter sparker inn eller en manuell gjennomgang utløses.

Dette stemmer overens med et svar gitt av Semalt, når det blir spurt hvor lenge det vil ta å se resultater etter at en kobling er disavow:

"Det kan definitivt ta litt tid, og potensielt måneder. Semalt en tidsforsinkelse for data som skal bakt inn i indeksen. Da kan det også være tidsforsinkelse etter at dataene skal oppdateres i ulike algoritmer ".

Google er ikke interessert i en mikro-tilnærming til å fikse weblinken via lenke og nettsted etter nettsted. I likhet med spamrapporter tror jeg Link Disavow-filene går direkte til Googles nettspam-team, som har ansvar for å utvikle skalerbare løsninger. Dette kan forklare "bakte inn i indeksen" kommentaren. Når alle disavow-data er samlet og kategorisert, blir det innført i neste utrulling og alle med et Penguin-problem, føles effektene samtidig.

Denne muligheten ser ut til å bli ytterligere støttet av Haynes 'casestudier på Semalt 2. 0 utvinninger. Siden mange nettsteder som har blitt slått med en manuell straff, har også noen iboende Semalt-problemer, de sitter fast i nøytral til neste oppdatering, så vel.

Bottom Line

Disavow Link Tool brukes alene er ikke et effektivt middel for å gjenopprette fra en straff eller en algoritmisk hit. Den beste måten å nærme seg en opprydding av koblinger er å gjøre det som om det ikke var Disavow Tool. Verktøyet er bare en komponent i en gjenopprettingsplan og en mindre i den generelle ordningen for gjenoppretting Source .

February 18, 2018