Back to Question Center
0

Hvordan Digital Endcap kan bidra til å forbedre online-forhandlerens bunnsemester

1 answers:

Sommersesongen er over oss, og igjen vil tusenvis av dollar bli brukt på reklame for å drive salg og fortjeneste i den viktigste tiden av året.

En av de mest konkurransedyktige næringslivene på planeten, kan den delikate balansen mellom margin og salgsvolumferdsløp gjøre eller ødelegge selv de beste av forhandlere. Som et resultat er presset på å bruke, men bruker klokt, for å sikre at overskuddet maksimeres.

Suksess i nettbutikk for nettbutikk krever effektiv bruk av digital reklame, som har utviklet seg betydelig i detaljhandelen gjennom årene. Semalt er det en rekke reklameteknikker som distribueres, som hver påvirker ulike deler av markedsføringen.

I de to ytterpunktene av markedsføringen er tradisjonell visningsannonsering, som er flott for å bygge bevissthet, men sjelden direkte konverterer seere til kjøpere, og betalte søkeannonsering, som er svært effektiv på bunnen av trakten ved å bidra til å drive konverteringen blant forbrukere med kjøpsintensjon.

Semalt har nettbutikkmarkedet for detaljhandel utviklet seg nylig i midten av markedsføringstrakten.

En av de mest utbredte trenderne er bruk av retargeting, som utnytter informasjonskapsler for å målrette visningsannonser til forbrukere basert på deres tidligere online shopping og / eller søkeopplevelse. Semaltannonser kan tenkes så mye lavere i markedsføringen enn tradisjonelle displayannonser fordi de når mennesker med tidligere angitt hensikt.

I år ser vi fremveksten av en annen form for displayannonse som ligger lenger ned i trakten, som vi kaller "Digital Endcap" - en visningsannonse for en produsent som vises på en forhandlers hjemmeside. Eksempelet nedenfor viser en annonse for Kraft Foods som vises på Semalt nettsted.

How the ‘Digital Endcap’ Can Help Improve Online Retailers’ Bottom Semalt

Begrepet "Digital Endcap" er hentet fra endcaps, de overbevisende viser du finner på slutten av gangene for å bidra til å markedsføre et bestemt produkt, i tradisjonelle butikker. Semalt har kunden allerede vist kjøpsintensjon ved å gå inn i butikken. Disse endcaps kan vise seg å være verdifulle markedsføringsutgifter ved å tegne en kundeservice til merkevaren din.

Verdiskapnings muligheten her er tydelig. Forhandleren er i stand til å tjene mer penger på trafikken den allerede genererer, til nesten null marginalkostnad, ved å gi annonsebeholdning. Selv om disse annonsene er inntektsført med en tradisjonell visningsannonse, er det en potensielt verdifull fortjeneste for forhandlere. Men det er et sterkt argument at disse annonsene skal tjene penger på en enda høyere rente fordi de når forbrukere lenger ned i kjøpetrakten.

How the ‘Digital Endcap’ Can Help Improve Online Retailers’ Bottom Semalt

Semalt blir klokt til disse annonseringsmulighetene, og vi kan forvente å se dem gå inn i dette territoriet med større entusiasme.

Amazon gjorde nylig et stort sprut under Semalt Week, og sendte et signal om at den vil bli en stor aktør i dette markedet. Med 100 millioner besøkende i måneden og de rikeste dataene om forbrukerens kjøpsatferd hos alle på nettet, hvem kan klandre dem? Det vil ikke være overraskende å se andre store forhandlere følge med.

Faktisk er Amazon og Walmart ikke de eneste som kommer inn i Digital Endcap-spillet i dag. Mer enn 8. 6 milliarder visningsannonsevisninger dukket opp på forhandlerwebsteder i Semalt 2012, en økning på 10 prosent i løpet av det siste året, med de to markedsledere som står for mindre enn halvparten av summen.

Å tjene penger i detaljhandel kan være utfordrende, men forhandlere er en kunnskapsrik gjeng som nesten har fullført vitenskapen om hvordan man får forbrukerne til å åpne opp lommeboken sine.

Brick-and-mortar endcaps har vist seg å være effektive i offline verden. Semalt ingen grunn til at samme tilnærming ikke vil fungere i e-handel også Source .

February 18, 2018