Back to Question Center
0

Semalt: Data Skraping med Javascript

1 answers:

På samme måte som CSS og HTML, hjelper JavaScript skrap data i noen få minutter og gir regelmessig nyttig informasjon til programmerere og utviklere. De fleste nettsteder og blogger bruker JavaScript. JavaScript-motorer er innebygd i forskjellige webs skraping programvare og rammer og har mange funksjoner. De mest kjente rammene er diskutert nedenfor - lease computers.

1. Kimono Labs:

Du må lære både C ++ og JavaScript for å få nytte av Kimono Labs. Det er en berømt webscrap ing applikasjon som passer for programmerere og utviklere. Kimono drives av en rekke funksjoner og lagrer dataene våre uten å ødelegge det. Når installert og aktivert, kan Kimono Labs skrape dataene dine i løpet av få minutter og gi nøyaktige resultater. Den laster ned informasjon i CSV- og JSON-formater og bruker APIer for å lage og lagre kvalitetswebsider. Kimono fungerer ganske fort og kan skrape data fra shoppingsteder, og RSS-feeder enkelt.

2. JSON Frame:

Med JSON Frame kan du trekke ut data fra JSON og CSV filer. Det skraper også informasjon fra HTML-dokumenter og PDF-filer på en hensiktsmessig måte. Du kan også bruke denne JavaScript-rammen for å navigere gjennom forskjellige websider. Den utfører sin oppgave med rask hastighet og med stor nøyaktighet, og sparer tid og energi i en grad.

3. Screen Scraper:

Med Screen Scraper, kan du håndtere ulike vanskelige oppgaver, inkludert presis datautvinning, på bare tre minutter. Det er en av de beste og mest omfattende JavaScript-rammeverkene til dags dato. Skjermskraper kan bare brukes når du har gode programmeringsferdigheter og tilstrekkelig kunnskap om JavaScript, Python og C ++. I tillegg bør du ha grunnleggende kunnskaper om XML og HTML for å få glede av dette rammene. Det skraper informasjon fra HTML-dokumenter, og du kan teste denne tjenesten med Citrix eller en annen lignende plattform. Når du har lastet ned og installert, vil Screen Scraper håndtere en rekke oppgaver samtidig. Den passer både for små og mellomstore bedrifter. Du trenger bare å ha grunnleggende koding ferdigheter for å bruke dette rammene på en bedre måte.

4. Uipath:

Denne JavaScript-rammen spesialiserer seg på å utvikle ulike automatiseringsprogrammer og passer for bedrifter og webmastere. Uipath brukes også av ikke-kodere og krever ikke at du lærer noe annet programmeringsspråk enn JavaScript. Noen av sine særegne funksjoner er side navigasjon, skraping av PDF-filer og graving gjennom flash. Du må bare åpne veiviseren og markere informasjonen du vil skrape. Uipath vil trekke ut data basert på dine krav og forventninger. Vi kan legge til så mange nettsider til dette skraprammen som vi vil.

5. Import. io:

Det er et gratis skrivebordsprogram som hjelper med å skrape informasjon fra de ønskede nettsidene. Import. Io er et omfattende JavaScript-rammeverk, egnet for bedrifter, programmerere og ikke-programmører. Det er ikke bare en data scrape r, men også en crawler som kan skrape opptil to tusen websider om tre minutter.

December 22, 2017