Back to Question Center
0

Bruke Google Skrapverktøy for å trekke ut data - Semalt Expert

1 answers:

En nettskraper er et automatisert skript som samler data fra statiske steder, slik at sluttbrukere kan transformere informasjonen som er oppnådd til et brukbart format. Faktisk kan man finne all informasjon han / hun trenger på nettet. Problemet er å trekke ut data i formater som lett kan manipuleres eller analyseres.

Google-skrapeverktøy

Google Chrome-skraperutvidelse er et verktøy for webskraping som fungerer i Chrome-nettleseren. Med denne utvidelsen trenger du ikke å ansette tusenvis av assistenter til å kopiere og lim inn innhold fra nettet hele dagen. Velg målteksten og la Chrome skrape forlengelsen for å gjøre resten - ideias online internet ltda.

Et stort antall borgergrupper arbeider for å holde sine regjeringer ansvarlige ved å nedspore deres utgifter. Utvidelse av Chrome-skraper gjør det mulig for dem å kjempe for åpenhet og ansvarlighet ved å samle inn virkelige data angående regjeringens operasjoner. Kopiering av data fra nettet ved hjelp av manuelle teknikker kan være en kjedelig oppgave. Gjør din skrapekampanje effektiv ved å installere denne webskraperutvidelsen på nettleseren din.

Slik installerer du Chrome-skraperutvidelse?

Google Chrome-skraperutvidelse er et høyt rangerte verktøy for nettskraping som tilbys gratis i Chrome nettbutikk. For å installere denne skraperen i nettleseren din, klikk på "Legg til i Chrome" -alternativet som vises øverst til høyre i Chrome-nettleseren din. Når installert, er verktøyet nå funnet under nettleserens menyknapp.

Hvordan bruke Google Scraping-verktøy?

Noen webdatabord kan overføres fra nettet til regneark som kan brukes i fremtiden. Men å få data fra statiske nettsteder i brukbare formater krever ekstra innsats. I denne opplæringen vil tabeller fra United States Securities and Exchange Commission (2015-skjema 20-F) bli brukt til å illustrere hvordan Chromes utvidelse trekker ut data fra nettsider og nettsteder.

Hvis du vil pakke ut data fra nettsteder som bruker Google-skrapverktøy, må du identifisere nettsiden som skal slettes. I dette tilfellet fokuserer du på bordene. Velg rader som skal skrapes og klikk på skraperikonet øverst til høyre i nettleseren din og velg "Skrap lignende. "

Chrome Scraper Extension overfører de skrapede dataene til et nytt vindu. Skraperen din vil også identifisere kolonnens navn på det ekstraherte bordet. Kontroller de hentede dataene for å sikre at den har blitt hentet på riktig måte. Klikk "Kopier til utklippstavlen" og åpne deretter Microsoft Excel. Lim inn dataene i regnearket ditt ved å klikke på "Ctrl + V. "

Før du analyserer informasjonen på regnearket, slett kolonneoverskriftene inn i deres riktige steder. Slett de tomme kolonnene på Microsoft Excel for å få ekte data. Bruk Excels sumfunksjon for å sikre at summen av betalinger på arket ditt er korrekt.

Google-skrapeverktøy gjør datafangstøvelsen til å være mer tilgjengelig og enklere. Skraperen øker nettdatautvinningsnøyaktigheten og effektiviteten som gir deg flere muligheter for å krysse på dine verdier. Bruk ovennevnte veiledning til å skrape regjeringens nettsider og oppnå reelle data for gjennomsiktighet.

December 22, 2017