Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvorfor Mozenda anses å være en av de beste dataskrapingsverktøyene

1 answers:
Dataskraping er prosessen med å samle data fra et bestemt domene for å organisere det inn i det. parsable formater som XML, CSV eller TSV. Denne prosessen adskiller seg fra datautvinning, da utvinning vanligvis utføres ved å samle data fra flere domener.

Etterspørselen etter data skraping tjenester øker drastisk på grunn av sine mange fordeler - ruby slots free 50. Derfor har mange verktøy blitt utviklet for å få informasjon fra nettet. Dessverre er de fleste verktøyene ikke perfekte og har mange ulemper. Det er imidlertid et verktøy med mer overlegne funksjoner, og dette er Mozenda.

Fordeler med dataskraping

Mozenda kan samle kontaktinformasjon til organisasjoner og enkeltpersoner. Skraping av kontaktinformasjon er nødvendig for salgsorganisasjon og markedsføringsleverandører over hele verden. Med utviklingen av webscraping teknologi har det blitt veldig enkelt å søke etter personer og organisasjoner for å tilby dine tjenester og produkter til.

Enkel tilgang til hvilken som helst kontaktinformasjon har gjort det enklere å kompilere postlister, e-postlister og til og med anropslister. I tillegg til fordelen nevnt ovenfor, er det andre grunner til å skrape informasjon regelmessig:

1. Konkurransedyktig forskning: Bedrifter trekker ut data av ulike konkurransedyktige grunner. For eksempel vil selskaper kanskje vite prisene deres konkurrenter tilbyr for visse produkter og tjenester.

2. Geotargeting og gruppering: Data er skrapt for riktig profilering. Det gjør det mulig for bedrifter å kjøre plasseringsbaserte markedsføringskampanjer og dermed øke effektiviteten av markedsføringsarbeidet. For eksempel, et selskap som driver et spa i Dayton, bør Ohio bare sende markedsføringsmeldinger til innbyggerne i Dayton. Sende dem til innbyggerne i Cincinnati vil ikke være effektiv siden det ikke er sannsynlig at noen vil reise så langt bare for å få noen spatjenester.

3. Markedsføringskampanjer: Som nevnt tidligere trenger du tilgang til informasjonen for å bygge en database med en målgruppe.

4. Opprettelse av kataloger: For eksempel, hvis et selskap trenger å bruke tjenester fra en advokat, må den sjekke advokaters kataloger for å få kontakt med noen advokater basert i samme by.

5. Evaluering av enkeltpersoner og bedriftsorganisasjoner: Når man ser etter en forretningspartner eller tjenesteyter, hjelper datautvinning et selskap med å evaluere sine potensielle partnere. Hvis du kan få informasjon om et firma eller en person, kan du evaluere dem i fravær.

Hvorfor Mozenda

Mozenda-programvaren kan trekke ut dataene du trenger regelmessig eller på forespørsel. Det er laget for å gjøre brukerne i stand til å lære nettskraping ferdigheter veldig raskt. Mozenda bruker nettleserteknologi som gjør at det etterligner en ekte menneskelig bruker. Fordelene ved å etterligne en bruker er:

  • Programvaren kan enkelt håndtere JavaScript og Ajax
  • Den kan enkelt navigere gjennom dype nettsider
  • ) Det laster og navigerer sider, akkurat som en nettleser gjør.

Bortsett fra å kunne etterligne brukere, støttes Mozenda av god 24/7 teknisk support, og pakken leveres med noen korte opplæringsvideoer for brukere å lære å bruke verktøyet riktig. De korte opplæringsvideoene er:

  • Hvordan fange tekst. Dette tar bare 43 sekunder
  • Slik laster du inn neste side med resultatene. Det tar et minutt og 58 sekunder
  • Slik planlegger du et program for å kjøre regelmessig. Varigheten for dette er et minutt og 8 sekunder
  • Slik kombinerer du dataene fra to felt. Det tar bare 1 minutt og 16 sekunder

Som konklusjon, selv om Mozenda har mange funksjoner, er den viktigste grunnen til at du skal prøve det, dets evne til å skrape dynamiske nettsteder.

December 22, 2017