Back to Question Center
0

Semalt: Slik bruker du Crawlboard Web Extraction Platform

1 answers:

Det er så mange opplæringsprogrammer for DIY webskrap over internettet. Hvis du bare trenger å trekke ut bare en liten mengde data, kan veiledningene hjelpe. Men hvis du trenger å trekke ut et stort volum data med jevne mellomrom, bør du ansette et erfarent tredjeparts web skrapingselskap. Crawlboard er en av leverandørene av slike tjenester, og mange har brukt det til deres nettskraping - wood black stools. Plattformen er veldig effektiv. Så det anbefales at folk som trenger å skrape en stor mengde data regelmessig.

Bortsett fra effektiviteten, er den også enkel å bruke. De enkle trinnene som kreves for å benytte plattformen, er beskrevet her.

Trinn 1:

Gå til CrawlBoard web skrapingsanmodningsside ved å klikke denne lenken. Fyll inn registreringsskjemaet på riktig måte. Det er felt for fornavn, etternavn, firmaets e-postadresse og jobbrolle. Når du er ferdig, klikker du bare på påmeldingsknappen. En automatisk post vil bli sendt til e-postadressen du oppgav for bekreftelse. Åpne e-postadressen og klikk på bekreftelseskoblingen for å aktivere den nye CrawlBoard-kontoen din.

Trinn 2:

Hovedformålet med dette trinnet er å legge til et nettsted for å krype, men du må først opprette en sittegruppe. En sittegruppe er en gruppe nettsteder som har en lignende struktur. Dette er for folk som vanligvis trenger å skrape data fra flere sider samtidig.

For å opprette en sittegruppe, klikk på "Opprett en ny sittegruppe" -kobling. Den er plassert på høyre side av sitegruppes utvalgsrute. Deretter kan du nå legge til alle nettstedene som tilhører sittegruppen, en etter hverandre ved å klikke på Legg til lenken som er plassert øverst til høyre på siden. Deretter velger du nettstedene en etter én.

Trinn 3:

Gå til oppsettvinduet for oppsettet for å gi et foretrukket unikt navn for din gruppe. Husk at alle nettstedene i en sittegruppe skal ha samme struktur ellers kan det hende du ikke får nøyaktig innhold.

For å forstå betydningen av sittegruppe, ta for eksempel jobboppføringssteder. Hvis den etterspurte oppgaven er å skrape jobber fra arbeidsbrett, må du opprette en sittegruppe for å matche funksjonen, og alle sidene i sittegruppen skal være jobbsider.

Trinn 4:

I henhold til de obligatoriske feltene på denne skjermen må du velge frekvensen for datautvinning, leveringsformat og leveringsmetode. Frekvensene av dataskraping er daglig, ukentlig, månedlig og tilpasset.

For leveringsformat kan du velge blant XML, JSON og CSV. Og for leveringsmetode må du velge mellom FTP, Dropbox, Amazon S3 og REST API.

Trinn 5:

Skjermen er ment for ytterligere informasjon. Det er for brukerne å beskrive sin nettskraping videre. Selv om det er valgfritt, er det viktig å inkludere tilleggsinformasjon fordi jo mer du beskriver oppgaven din, desto mer vil tjenesteleverandøren forstå hva du vil, og det vil gi et bedre resultat.

Du kan også be om noen verdiskapende tjenester på denne skjermen. Noen av dem er Hosted Indexing, File Fusion, Image nedlastinger og Forbedret levering.

Trinn 6:

Her trenger du bare å klikke på "Send for feasibility check" -knappen. Formålet er at tjenesteleverandøren skal sjekke om oppgaven er mulig. Du vil få en epost som informerer deg om din oppgave er mulig eller ikke. Hvis det er, kan du nå gå og foreta betaling. Når betalingen er bekreftet, vil CrawlBoard-teamet svinge til handling.

Etter at du har betalt, må du bare vente på datafeedene dine i det formatet du har oppgitt, via din foretrukne leveringsmetode.

December 22, 2017