Back to Question Center
0

Er det rimelig å leie en Amazon salgskonsulent?

1 answers:

Nettbutikker som har erfaring innen e-handel, har ofte problemer med å starte produkter på Amazon. Som du vet, er teorien forskjellig fra øvelsen. Derfor er det vanligvis ikke nok å studere teorien fra Amazon-guider og opplæringsprogrammer - wholesale bar table and stools set. Du trenger noen som vet hvordan Amazon ranking system fungerer med førstehånds erfaring. Det er derfor det er rimelig å lete etter noen ekspertkonsulenter.

De primære grunnene til at Amazon-selgere er på utkikk etter salgskonsulentene, inkluderer:

  • selgere vil ikke legge penger på bordet på grunn av at den lave trafikkprosenten kommer til deres oppføring;
  • kjøpmenn har ingen eksisterende tilstedeværelse på Amazon og ønsker å gjøre sine produkter synlige for potensielle kunder;
  • hvis det allerede eksisterte på Amazon-produkter, blir solgt av andre selskaper og forhandlere;
  • når kjøpmenn innser at de ikke klarer seg så vel som det kan være.

Alle disse problemene kan løses. Du må imidlertid bruke litt tid på å undersøke og analysere din nåværende Amazon-rangering. Deretter må du bygge en steg-for-steg markedsføringskampanje, implementering av mange verktøy og optimaliseringstrener. Det krever litt spesialisert kunnskap og erfaring.

Det er forskjellige fordeler og ulemper ved å administrere din egen Amazon-kanal. Men alle kommer ned til de samme to forretningsprinsippene - tid og penger. Du må bruke mer tid på å bygge en markedsføringskampanje alene. Da tenker du på hvor mye penger du kan gjøre med en godt optimalisert Amazon-notering. Likevel må du beregne hvor mye penger du kan miste på grunn av tiden du kaster, og implementerer alle optimaliseringsstrategier for Amazon-virksomheten din.Det er ingen mellomrom mellom tid og penger når det gjelder forretningsutvikling. Det er derfor de fleste bedrifter bestemmer seg for å stole på profesjonelle Amazon-salgskonsulenter for å spare tid og penger.

I denne artikkelen skal vi diskutere de viktigste årsakene til at det er bedre å samarbeide med Amazon salgskonsulent enn å forvalte din bedrift på egen hånd.

Ved å samarbeide med Amazon salgsekspert, kan du hoppe over læringskurven

Det er mange prosesser, maler og individuelle tilnærminger som profesjonelle konsulentteam bruker for å hjelpe kunder med å lansere og optimalisere sine produkter på Amazon. De fleste av disse prosedyrene har aldri blitt diskutert på forhånd. Så, du vil ikke kunne finne noen informasjon relatert til den på Internett. Mange av disse metodene gjøres bare en gang i løpet av optimaliseringsprosessen, eller i tilfelle når noe går galt. Du trenger ikke å gå inn i detaljer om hver tilnærming som alt vil bli gjort for deg. Salgskonsulentene dine vil administrere alle lunsjer og feilsøke eventuelle problemer som rangering av dråper, kundeproblemer, oppfyllelse og så videre. De vil dra nytte av alle mulige muligheter og løse problemer i knoppen.

Profesjonelle Amazon-salgskonsulenter gir deg tilgang til beste praksis og effektive verktøy

Merchants som administrerer Amazon-kontoer alene, har vanligvis ikke tid til forskning og forretningsutvikling som de er engasjerer seg i alle daglige rutinemessige aktiviteter som leveranserhåndtering, kundeservice og styring av andre merkets egenskaper. Så det kan være utfordrende å holde seg oppdatert med alle markedsnyheter og industriutviklingen. Så, du trenger en person som kontinuerlig overvåker Amazon-markedet og kjenner alle søke- og PPC-algoritmenes egenskaper, plattformfunksjoner og så videre.Amazon salgskonsulent vil hjelpe deg med å justere virksomheten din til alle disse e-handelsnyheter og beskytte bedriften din mot eventuelle tap og rangeringsdråper. Videre kan Amazon ekspert identifisere hvordan disse endringene kan hjelpe virksomheten din.

Amazon salgsekspert hjelper deg med å håndtere din Amazon-bedriftskonto og gir deg tid til å fokusere på de primære forretningsaspekter og produksjonsproblemer

spesielt de store, bruker Amazon som det ekstra markedet for å selge sine ting. Så de konsentrerer seg mer om produksjonsproblemer og de primære markedsplassene som egen webkilde eller nettbutikk. Det er vanskelig å administrere og vokse mange forskjellige salgs-, distribusjons- og markedsføringskanaler på en gang. Men du burde ha innsett at å drive en bedrift på Amazon krever tid og investeringer, noen ganger enda mer enn du trenger å investere når du kjører din offlinevirksomhet.

Vellykkede selskaper hviler aldri på laurbærene når det gjelder forretningsutvikling. Det er alltid noen nye funksjoner å prøve, noen nye forbedringer å implementere, noen nye versjoner å starte, og trender å vurdere. Velstående bedrifter kan ikke engang stoppe for et øyeblikk fordi det kan føre til at penger mister. De er alltid på vei for å finne nye tilnærminger for å redusere kostnadene og øke fortjenesten. Forretningsutvikling er den mest effektive måten å redusere kostnader og målrette mot flere potensielle kunder. Så, de siktefulle kjøpmenn bør allokere sin tid og sine ressurser klokt.

Du må bruke mer tid på strategisk virksomhet, og produktutvikling enn på produktet feeds bryter og leser ut de nyeste Amazon-strategiene. Ved hjelp av profesjonelle Amazon-salgskonsulenttjenester kan du konsentrere deg om de primære og viktige tingene, mens andre aspekter vil bli forvaltet av fagfolk.

De endelige tankene

For å oppsummere, alt jeg har nevnt ovenfor, kan jeg si at det er rimelig og kostnadseffektivt å ansette Amazon salg konsulent, spesielt hvis du forhandler dine produkter på flere markedsplasser. Enten du skal forbedre Amazon-oppføringen eller tilpasse betal-per-klikk-reklamekampanjen, får du mer ved å samarbeide med erfarne fagfolk enn å gjøre det selv. Videre vil du kunne frigjøre tid for forretningsutvikling og forbedring.

December 22, 2017