Back to Question Center
0

Hvilke hovedfaktorer tas i betraktning av Amazon-rangeringsalgoritmen?

1 answers:

Hvis du kjører din egen e-handelsvirksomhet på Amazon, må du allerede være kjent med det opprinnelige konseptet med Search Engine Optimization (SEO). Det kan virke som en no-brainer, men alle store søkemotorer (som Google selv, så vel som Yahoo, Bing osv. ) har sin egen rangeringsalgoritme. Likevel er for mange online entreprenører som selger der borte fortsatt uvitende om selve eksistensen av Amazon-rangeringsalgoritmen. Derfor kommer jeg til å vise deg de viktigste faktorene som Amazon-rangeringsalgoritmen satser på, støttet med de primære elementene i produktlisten optimalisering av seksjoner. På den måten forstår du hvordan du lager et kvalitetsinnhold for produktsiden din - burgundy church hats. Til syvende og sist, for å finne produkttilbudene dine på toppen av Amazon-søkene, oppført blant de bestselgende produktene.

SEO-faktorer på siden for Amazon Ranking Algoritme

Her er de grunnleggende faktorene som finnes på produktsiden din som bestemmer din Amazon-søkerangering. Å kjenne dem alle, vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hva som skal gjøres med optimalisering av produktoppføring for maksimal salgsprestasjon, og din online synlighet forbedres til en helt ny grad.

Produkttittel

Produkttittelen din er den første delen av din Amazon-produktside som bærer den viktigste betydningen for SEO der borte. Mye som i tilfelle med standard søkemotorer, er Amazon rangering algoritme sterkt påvirket av hoved tittel taggen. På den måten har du opptil 500 tegn til din disposisjon for å kunne bruke de beste nøyaktige søkeordene og de viktigste søkekombinasjonene for lang hale for maksimal eksponering for online søk der borte.

Bulletpoeng

Det er neste del av produktsiden din, som du finner rett under produkttittelen. Selv om det ikke er noe offisielt bevis for å bevise dette faktum, men punktposter kan potensielt ha en stor effekt mot konverteringsprosessen. Betjening som en ren og klar oppsummering av produktet ditt er kulepoeng også et flott sted å innlemme noen du dine hovedmålrettede søkeord som besitter varen din på salg fra sine beste sider.

Produktbeskrivelse

Den siste delen av din Amazon-side som er synlig for den besøkende, er din produktbeskrivelse. Faktisk er det en mer utvidet versjon av listen over kuler. I tillegg til denne algoritmen ifølge Amazon, er denne delen teknisk unødvendig, i hvert fall for direkte brukeropplevelse. Likevel er det fortsatt svært viktig å ha en fullstendig produktbeskrivelse. Selvfølgelig, hvis du vil rangere godt på Amazon.

Backend Nøkkelord

Denne delen av backend-søkeord og søkeord er faktisk ikke synlig for dine besøkende. Men denne delen er spesielt ment å bære resten av dine relevante søkeord - bare for rangering. På den måten må du huske at søkeordene for Amazon-backend er det beste stedet å sette alle dine søkeord som ikke var plassert i produkttittelen eller produktbeskrivelsen. MAi, du får en rimelig mulighet til å komme tilbake på en stund og foreta en revisjon, slik at en del av de mest passende backend-søkeordene erstatter mindre resultater i produkttittelen din, beskrivelsen eller listen over punktposter.


December 22, 2017