Back to Question Center
0

Er Pay Per Click Amazon reklame verdt investeringene?

1 answers:

De som ønsker å øke deres online-salg, kan dra nytte av å bruke Amazon PPC-reklamekampanjen. Dette Amazon-programmet er riktig opprettet og klarte å tilby nettbutikker med alle muligheter til å gjøre flere tilbud og øke din organiske rangering.

I denne artikkelen vil vi diskutere PPC optimalisering taktikk som du kan bruke til å øke fortjenesten din så mye som mulig for produktets kategori.

Hvordan betaler Amazon søkt arbeid?

Fra begynnelsen, la oss diskutere hva Amazons betalte søk er.

Amazon mottar millioner av søk hver måned - delay reporting google analytics. De fleste av dem er kjøpsklare kjøpere som kommer til Amazon med den klare har tenkt å kjøpe det de trenger. De skriver bare deres ønske i Amazon-søkefeltet, og søkesystemet gir dem den mest relevante for sine spørringsprodukter som det finner mest sannsynlig å tilfredsstille brukerens ønske om. Disse resultatene kan betraktes som økologiske. Det er imidlertid også betalte søkeresultater som kunder kan se i høyre kolonne eller under de organiske resultatene. Disse sponsede Amazon-produktene har alle muligheter til å bli godt kjøpt som de er synlige for en målrettet målgruppe som har til hensikt å kjøpe dem.

Ifølge denne kampanjen må du betale per klikk for hver enkelt bruker på annonsen din. Ganske mye det samme som i Google. Kostnaden per klikk kan variere fra en nisje til en annen. Men hvis du har en smart tilnærming til å kjøre Amazon-betal-per-klikk-kampanjen, får du en høy avkastning på investeringer.

For å gjøre alt riktig, må du utvikle din annonseringsstrategi og gå gjennom alle vanskeligheter før du begynner å annonsere.

Som en regel bør en vinnende optimaliseringskampanje bestå av følgende stadier:

  • foreta markedsundersøkelser for å finne målrettede søkeord som konverterer til salg;
  • begrense listen over søkeordene dine, eliminere alle ikke-konverterende søkeord;
  • øke budene for søkeord som konverterer godt.

Nødvendig Amazon-annonseringsstatistikk

Reklamekostnad for salg - prosentandelen av tilskrevet salg brukt på reklame. Du kan beregne annonseringskostnad for salg ved å dele totale annonsebruk ved tilknyttet salg.

Eget salg - det totale antall produktsalg som er generert innen en uke med klikk på annonsene dine i søk. Du kan sjekke dine individuelle salgstotaler for annonserte produkter og andre ting i kampanjeresultatrapporten.

Visninger - denne metriske viser hvor mye ganger annonsene dine ble vist på Amazon-søk. Alle brukerklikk for den siste perioden kan justeres på grunn av klikke ugyldig.

Klikk - antall ganger annonsene dine ble klikket. Det er ganske utfordrende å fjerne ugyldige klikk fra annonseringsrapporten din.

  • Forbered din oppføring

Stig for trinn veiledning hvordan du oppretter Amazon PPC 0) Det første du må gjøre før du starter Amazon Pay Per Click-annonseringskampanje, er optimalisert oppføringen din i henhold til grunnleggende Amazon-krav. Det er ikke fornuftig å generere trafikk på en lav kvalitet, skummel leter oppføring. Det er derfor du bør jobbe på hvert aspekt av oppføringen din, fullføre alle feltene og berikke dem med målrettede søkeord. Pass på at du trekker alle relevante søkeord som du vil målrette et sted på oppføringen din (i tittel, punktposter, produktbeskrivelse osv.)

Du bør være spesielt oppmerksom på kvaliteten på bildene dine. Be en profesjonell fotograf å ta bilder av dine ting og designe dem etter Amazon-retningslinjer (hvit bakgrunn, 85% av bildet er viet til produktet, høy oppløsning, en evne til å zoome). Videre bør du lage gode produktbeskrivelser var å legge vekt på produktets fordeler og primære funksjoner. Og til slutt må du få noen positive vurderinger. Anmeldelser tjener som den betydelige rangeringsfaktoren på Amazon som hjelper kundene til å ta sine kjøpsbeslutninger. Det er såkalt "tillitsfaktor" på Amazon som kan påvirke produktkonverteringsfrekvensen direkte. Velg riktig type annonser

Det finnes to typer reklame på Amazon - en som sender besøkende til nettstedet ditt (Amazon Product Ads ); og en som sender dem til ditt produkt i Amazon (Amazon Sponsede Produkter).

Hvis du vil gjøre produktene dine synlige på Amazon, er det rimelig å bruke Amazon Sponsored Products-annonsen. I dette innlegget vil vi bare snakke om denne typen Amazon-reklame.

Ifølge denne annonseringskampanjen kan du fremheve produktene dine i Amazonas interne søkeresultater for søkeord, dine ting kan ikke være rangeringen for. Men hvis du allerede har høye organiske ranger for alle disse ordene, får du to ganger eksponeringen.

Hvis du er ny på Amazon-plattformen, vil Amazon Sponsede Produkter-kampanjen gi deg et betydelig løft, som viser produktene dine foran potensielle kunder. Dessuten kan det hjelpe deg å øke din organiske rangering på Amazon SERP, og tiltrekke deg mer og mer målrettet trafikk til produktsidene dine.

  • Lag din reklamekampanje

Nå vet du hvordan Amazon Sponsede Produkter-annonseringskampanjen fungerer, så det er det på tide å lage din første kampanje på Amazon. I denne delen vil jeg forklare hvordan du gjør det enkelt og raskt.

For å sette opp annonsekampanjen din, må du gå til Amazon Seller Central og velge alternativet Kampanjebehandling. Her finner du en knapp "Opprett kampanje. "Du bør klikke på den for å komme i gang. Her bør du opprette navnet på annonsekampanjen din og angi et daglig budsjett du har råd til. Du må være spesielt oppmerksom på navnet på kampanjen din, fordi senere når du vil ha flere kampanjer på en konto, kan du få det bra med det.

Som regel begynner konverteringene på produktene på et lavt nivå. Men med tidens strøm, øker denne satsen. Når det skjer, vil kostnadene per klikk bli lavere enn i begynnelsen. Det er derfor det er en veldig liten ulempe for å sette den umiddelbart høyt. Velg en målrettingstype

Det finnes to typer målretting i Amazon-annonseringskampanje - automatisk og manuell. Jeg anbefaler deg å bruke manuell målretting, da den gir full kontroll under annonsekampanjen din, og gir deg mulighet til å målrette mot søkeordene du mener er relevante for bedriften din.

Automatisk målretting er også fornuftig hvis du ikke vil investere tid og innsats i Amazon-annonseringen. I dette tilfellet kan du helt stole på Amazon forskningssystem. Det kan være en kul måte å finne nye søkeordforslag uten å implementere noen ekstra verktøy. Her kan du se noen søkeord som du aldri trodde å målrette mot.

December 22, 2017